Breaking News

Selamat Tahun Baru 2020


Assalamualaikum..

Selamat tahun baru 2020 semua. Semoga semuanya dah tanam azam baru untuk tahun ni. Cik Nor tak adalah sangat azam baru cuma berharap sangat dapat kerja baru selepas enam bulan berhenti kerja. Walaupun umur dah makin meningkat, kerja tetap kerja kerana hutang masih banyak lagi berbaki.  Sekarang ni bergantung kepada job blog jer untuk membayar hutang-hutang tersebut. Bukan selalu ada job untuk blog. Biasalah blog Cik Nor ni bukan femes mana pun. hehe

Orang kenal blog Cik Nor pun sebab selalu blogwalking rasanya. Kalau tak memang orang tak kenal blog Cik Nor rasanya. hehe. Korang yang dah tanam azam baru tu, Cik Nor doakan moga semua azam korang tu tercapai sebelum masak tahun 2021. InsyaAllah..aamiin

8 comments:

  1. Selamat tahun baru ciknor..dan selamat maju dalam blog..hejej

    ReplyDelete
  2. Amin. Semoga tercapai Ciknor dapat kerja baru.
    Jemput singgah blog saya. Tq.

    ReplyDelete
  3. Selamat Tahun Baru, Cik Nor. Semoga Cik Nor dapat kerja baru tahun ni & lebih suksess dalam blogging. Aamiin.

    ReplyDelete
  4. Selamat sudah hari ketiga tahun 2020 Cik Nor

    ReplyDelete
  5. kapan saja dan di mana saja. Mungkin dengan program permainan slot online memenangkan loginpencetjudi permainan ini akan membantu Anda tidak perlu menghabiskan banyak uang.

    ReplyDelete