Breaking News

Entry Terbaik Dan Masih Dalam Carian


Assalamualaikum..

Sempena menutup tirai tahun 2019 ni, Cik Nor tiada apa yang menarik untuk di kongsikan. Cuma nak kongsi entry terbaik Cik Nor yang masih lagi dalam carian di google walaupun dah lama entry ini Cik Nor terbit kan. Walaupun entrynya tak ada lah hebat mana pun tapi ia mencatat pageview yang begitu mengujakan buat Cik Nor.

Jom kita tengok apakah entry tersebut : 











6 comments:

  1. Tahniah cik nor. Banyak juga entry yang menjadi carian tertinggi

    ReplyDelete
  2. Entry hebat hebat ni. Tajuk pun hebat. Patutlah terbaik. Tahniah Kak Nor

    ReplyDelete
  3. Hebat blog ciknor. Banyak juga la post yang ada ratingnya tersendiri..

    ReplyDelete
  4. tahniah ciknor! semoga terus maju.. =)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Tahniah Cik Nor..

    ReplyDelete