Breaking News

Jawab Survey Dapat Duit

Assalamualaikum..

Hari ni Cik Nor nak kongsi dengan korang, tempat yang Cik Nor selalu buat duit sampingan. Cik Nor kalau datang angin rajin habis semua survey Cik Nor jawab.haha. Tapi kalau yang boleh tukar jadi duit yang Cik Nor utamakan. Siapa tak nak duit oi..hihi. Jom Cik Nor kongsikan dengan korang tempat survey tersebut.


Baca yang ni jugak : Jawab Survey Jer Kita

Paidview ni dah lama Cik Nor join tapi disebabkan malas nak menjawab survey dia maka lambat la sikit nak cashout. Bayaran bagi setiap survey yang dijawab dalam usd tau. Dah cukup berapa usd yang diperlukan korang bolehlah masukkan dalam akaun paypal korang. Mudah jer kerjanya kan. Jawab then dapat income dalam usd. Kalau korang nak join jugak boleh klik Paidview.




Yang YouGov ni Cik Nor baru jer join. Tengok point pun baru 300++.haha. Survey ni memang best setiap hari ada jer survey dia. So cepat la nak dapatkan 5k point nanti. Tu Cik Nor kumpul baru 2 hari tau.hehe. Kalau korang nak join jugak boleh klik YouGov. Mana tahu lah kot korang ada masa terluang nak jawab survey dan nak tambah duit minyak kereta. hehe.

Cik Nor cuma bagi cadangan jer. Terpulang pada korang nak join ke tak.hihi. Satu lagi tempat yang korang boleh dapat duit ialah 8Coin. Yang kalau dapat income dalam RM dan bila cashout terus masuk akaun korang. Sebenarnya banyak cara nak tambah income, antara rajin dan malas jer kan. hihi. Dengan 8coin dah banyak jugak Cik Nor dapat.Alhamdulillah.

16 comments:

  1. cik norrr saya pun pakai yougov ni!! hehe setakat ni dah 2 kali bawak keluar duit ! ^^

    ReplyDelete
  2. Soalan susah tak? Nanti tergerak hari boleh buat.
    Terima kasih kongsi.

    ReplyDelete
  3. Mrs. A ni sejenis tak gigih kalau jawab survey memula je beriya lepas tu beku tulah tak pernah dapat hasil kot #malas kah..kah..kah...

    ReplyDelete
  4. saya pun guna yougov ni dah lama tapi entahlah rasa kurang berinspirasi mungkin dulu sebab bekerja tapi nanti nak aktif balik laa

    ReplyDelete
  5. oh yougov eh.. ada juga berapa kali nampak cuma belum sempat nk try lagi.. pasni boleh la try.. tq for sharing..

    ReplyDelete
  6. thank you for sharing cik nor..boleh lah try ni nanti

    ReplyDelete
  7. Sama.. Dah 2 tahun lebih join YouGov ni dan 2 kali dah keluar duit dari situ. Awal-awal memang banyak survey tapi makin banyak point, makin jarang nak ada survey ni haha tapi trusted la yougov ni

    ReplyDelete
  8. terbaek.. terima kasih di atas info :)

    ReplyDelete
  9. tq cik nor sharing nie.. boleh la tambah duit sampingan kan..

    ReplyDelete
  10. uuit jawab surveyyy je eh.. menarik =D

    ReplyDelete
  11. dulu pernah gak buat survey gini..tapi sebab malas dan lambat benar nak naik pointsnya tu, terus tinggal...hahahhaha dasar pemalassss

    ReplyDelete
  12. untung betul jawab survey dapat duit. Best ni

    ReplyDelete
  13. YouGov tu best tapi susah sikit nak dapat survey.. huhuhu..

    ReplyDelete
  14. baca entry ni ternampak iklan kt side bar blog ni bertajuk: JANA RM20 SETIAP SURVEY heheheeh

    ReplyDelete