KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, July 1, 2013

Akhirnya Penaja Coklat Muncul Jua.....:)

Assalamualaikum...

Korang ingat tak pasal entry yang aku dapat coklat 2 balang tu? Alah..tak kan dah lupa ko.Kalau lupa meh tekan sini SINI. Masa aku tulis tu...aku lupa blog mana yng aku komen tu.Then aku suruh cik blog tu munculkan dia.Last2 dia muncul kan diri jugak akhirnya...Taraaa..ni lah blog dia...:)


Cakap-Cakap Mrs. KePink Si Blogger Senget


Comel kan? Kepada empunya blog mitak maaf banyak2 sebab copy header tanpa kebenaran.Tolong jangan saman cik nor ok..hihik...Dialah yang sponser coklat untuk cik nor tu...Best tau singgah blog dia.Tuan dia frirendly sangat2.Moh la kita terjah blog ramai2.Nie link blog dia http://talktocayunkpinky.blogspot.com/.Nama empunya blog nie Noor Haida.Asal dari Perak Darul Ridzuan.Muda 3thn dari cik nor..hehe..Okla..tak nak merapu dah..Jangan lupa jenguh blog pn.haida nie.Mana tahu rezeki korang pulak nak dapat coklat macam aku tu..:)

Jumpa next entry..:)

p/s: Salam 1 julai 2013...

36 comments:

  1. Replies
    1. dululah..coklat dah habis dah..haha..cuma nak sharing blog pnaja jer..hihik

      Delete
  2. Patutlah coklat tu comel jak...cam ownernya juga..hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah sb dpt penaja coklat..
    tp sy nk mintak sikit boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...tp coklat tu dah habis la...hihik

      Delete
  4. nak coklat jugak cik nor...hehehe..jom serbu blog dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah habis...haha..jgn lupa serbu blog yg cik nor review kt ats tu yer,..:)

      Delete
  5. akhirnya tahu siapa empunya diri.. seronoknya dapat coklat..

    ReplyDelete
  6. TQ Cik Nor sbb review blog kite.. hehehe... tp blog agak lama tak update... agak bz ngan coklat..hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome...tak yang pnting blog still ada..hehe..semoga mkn bertambah followers blog haida past ni..:)

      Delete
    2. TQ sekali lg.. sbb bt follower bertambah.. hehehe...

      Delete
  7. memang comel pun..wahh dapat coklat..bestnya..^^

    ReplyDelete
  8. ni mesti coklatnya dah habis.. hahahaha

    ReplyDelete
  9. cik nor...coklat tu ada lagi tak..hahaha...
    minta

    ReplyDelete
  10. comelnya header blog penaja tu.. :)

    ReplyDelete
  11. I like coklat!! sbb tue badan I bam2..hahaha ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita..jgn lupa jenguk blog yang cik nor review kat atas tu yer..:)

      Delete
  12. comellah header dia..lps ni saya terjah blog dia pulak :)

    ReplyDelete
  13. Mmg sweet pun header dia ni cik Nor

    ReplyDelete
  14. salam..
    wahh beshnyer..
    untungla..bile dia nk wat lgi..nk jgak coklat..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      klu nak thu nak lah follow blog dia cik yaya..:)
      baru dapat coklat..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...