Breaking News

Iklan Baru....


Assalamualaikum...

Alhamdulillah..minggu lepas check iklan kat akaun nuffnang.Tup2 tgk ada iklan baru tengah bergoyang gerudi kat blog sekarang.Iklan dari Ikea.Alah yang korang tengok sofa bertukar2 warna tu..haha.Entahlah nie iklan yang ke berapa.Aku pon lupa nak kira.Aku senang jer.Asal ada yang baru aku terima jer..hihi...Apa yang penting masyukkk...alhamdulillah..rezeki ramadan nie..:)

Apa2 pun thanks a lot kat nuffnang sebab bagi kepercayaan kat blog cik nor untuk promote iklan.Sayang bangat kat en.Nuff...muahx10...haha.Kalau ada iklan baru jangan segan silu nak promote kat blog cik nor yer.Cik nor sentiasa menunggu iklan2 baru...hehe

Oklah..itu saja untuk hari ini.Lain kali cik nor membebel lagi..:)

43 comments:

  1. waahh, bestnyaaa. tahniah. bole la bg duit raya nnt. hihihi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...dia bagi skit jer sha..InsyaAllah klu dia bagi bnyak cik nor bagi duit raya..hihik

      Delete
  2. tahniah.. tahniah.. ni yang rasa iri hati.. takpe.. man nak hantar tiket pada nuffnang tanya apasal dia tak bagi man juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)

      hantar ye man jgn tak hantar...cik nor hantar 2x jer tiket sampai sekarang pantang ada iklan baru mesti dia bg cik nor...alhamdulillah..:)

      Delete
  3. Wah.. Bestnya.. Blh la faiqah minta duit raya...

    ReplyDelete
  4. waaa.. bnyaknya .. nak seringgit.. hgege

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh la..hihik..nnt cik nor share..:)

      Delete
  5. Replies
    1. adelah skit2..rezeki ramadan..alhamdulillah..:)

      Delete
  6. wah! banyak nya iklan masuk.. TAhniah Cik Nor..
    rezeki tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..alhamdulillah..rezeki ramadan..:)

      Delete
  7. bestnya cik nor..kita punya yang ada 2 tu dah creadit kelmarin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki ramadan..alhamdulillah...ye ker?insyaAllah past nie msayuk yg lain plk..:)

      Delete
  8. Assalammualaikum....cik nor,

    alhamdulilah .... rezeki bulan ramadan...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...mselim

      alhamdulillah...:)

      Delete
  9. Baguslah, mesti banyak yang masuk lepas ni. Boleh buat duit raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezeki ramadan....InsyaAllah..:)

      Delete
  10. wahh bestnya...shaila sampai skg xnah dapat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..shaila try lah hntar tiket..:)

      Delete
  11. jelesnyaa... haha!..
    tahniah cik nor.. rezeki berbelog

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn jeles mama..duit dia bg tak bnyak pn..haha
      terima kasih..alhamdulillah...:)

      Delete
  12. duit raya, duit raya.. ehem.. hehehe.. :P

    ReplyDelete
  13. hmmm, duitnya untuk hari raya ya ^^

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah rezeki ramadhan..boleh la buat segmen duit raya he3 =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah....segmen??tak mampu lagi..income skit..hihik

      Delete
  15. Pergh!!! boleh bagi duit raya lebih ni nampaknya hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...rzeki ramadan kak..:)

      Delete
  16. mohon ,maaf lahir dan batin

    salam keanal gan :)

    ReplyDelete