KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, June 23, 2013

Menang Hadiah...

Assalamualaikum
Bersua kembali kita di arena blogging ini.Aik...macam tulis surat masa zaman sekolah dulu2lah pulak.haha.Tak payah nak mukadimah panjang2lah cik nor.Straight to the point baru orang tak bosan nak baca blog ko cik nor...huhu.Untuk pengetahuan korang semua hadiah nie aku dapat minggu lepas lagi tapi nak buat macm mana cik belog sibuk so , snap gambar jer lah tapi entry nan hadoo.Hari nie alhamdulillah aku berkesempatan untuk buat entry pasal dapat hadiah nie.Mesti korang tertanya2 aku join contest apa?sebenarnya aku tak join apa2 contest aku just komen kat gambar dia gigit coklat giant kot.Aku dah lupa blog siapa yang aku komen tu.(Kepada puan/cik belog sila tampil membuat pengakuan yer..nanti boleh cik nor review blog awak tu..InsyaAllah)

 Korang macam tak faham aku nie kan pengomen  tegar mana2 blog pon.Tapi aku tak taksub mana lagi.Siang je aku berblogging mlm aku ber'tv plk..haha..Itulah kerja aku bila balik kat rumah.Aku memang betul dah lupa blog mana yang aku komen tu tapi aku ada page facebook dia : Luvly Pinky Choco Wrapper.Kalau korang sudi boleh like pages dia...hehe.Itulah coklat yang ada dalam 2 balang tu...:)
Bukti penghantarn siap snap tu..haha.Ko memang dah tak der kerja kan cik nor.Semua benda ko snap nak masuk kan dalam blog.Asal boleh jer kan ko nie.Orang suka ke tak, tak tahu lah.Tapi aku tak kisah semua tu.Ini blog cik nor yang punya.Apa yang cik nor nak masuk kan, ikut hati cik nor je..tak der sapo nak marah pon.muhehe...

Tak nak merapu dah..stop sini dulu..babai..:)

52 comments:

  1. hohhohoho.. comeinya hadiah cik nor..

    ReplyDelete
  2. wahhhhh...bestnya dapat coklat....errrrrr, boleh kongsi tak..???? hehehe

    Amboiii dik, fllowers dah terlebih dari akak ya..waaaaaaa jelesssssnya..!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak dah hampir habis...tak sempat nak kongsi ...sori..:)
      tak per kak sempat lagi nak kejar tu...InsyaAllah..:)

      Delete
  3. tahniahhh byk tul rezeki nor dlm blogging ni kan?ehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..alhamdulillah...rezeki..:)

      Delete
  4. hahahaha.. Normi pengomen tegar blog aku jugak nih.. tapi bukan aku yang bagi hadiah tu.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap btl tu..tp bkn santai yg bagi..haha

      Delete
  5. alolo..cik nor...minta juga...tomel je coklat tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak blh..sbb dah habis..haha..thanks cik akak..:)

      Delete
  6. tahniah
    kongsi la sikit cokelat tu..sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...alamak dah habis la..hihik

      Delete
  7. tahniah cik nor.. untung jaga pengomen tegar ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...alhamdulillah..rezeki..:)

      Delete
  8. Tahniah cik nor yg peramah... Itulah rezeki si blogger peramah mcm cik nor.. :-)

    ReplyDelete
  9. Eh...cantik jugak balang tu cik Nor...rezekiiii...dah habis lum coklat tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...alhamdulillah...dah habis kot...bg kat anak buah..hihik

      Delete
  10. tahniah...dik....lepas nie kenduri coklat lah ye...

    ReplyDelete
  11. banyak tu choc.tahniah cik nor..murah sungguh rezeki cik nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...alhamdulillah..rezeki..:)

      Delete
  12. wah! bestnya dapat choklat.. nak jugak cik nor...hehe..
    Tahniah! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah habis la atie..hehe
      terima kasih..:)

      Delete
  13. Wah dapat coklat kalerful....hehe

    ReplyDelete
  14. alahai cutenya hadiah tu ciknur
    tahniah ye :)

    ReplyDelete
  15. bestnya coklat..dap tu..tahniah cik nor.. :)

    ReplyDelete
  16. wah utglah dapat dua balang lg tu...huhu

    ReplyDelete
  17. wahh dpt gule2..cedap plak tuu..huuuuu nak ckit? ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..alamak dah habis la cik yaya..:)

      Delete
  18. dh lh cumil dan cantik gula2nya
    sedap plak tu
    mst dh hbs mkn dek anak2 sdare kn? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih miss wanie..haha
      mmg doh..balik nie tggl balang sjo jah..haha

      Delete
  19. ni yg Hazwan Hairy promote aritu kan?? yeke? eh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. xthulah..mcm bukan..blog pompuan nie...:)

      Delete
    2. Assalammualaikum, Cik Nor igt kite tak.. hehehe....
      Sally Samsaiman.. ye sblm ni Hazwan Hairy ada promote page kite... hehehe... blog mcm berhabuk sikit.. sbb kurang update... bz sikit skrg ni... Selain Hazwan Hairy... Sape tgk Blog Cik Rongoks pn mst tau pasal ni..hehehe... Cik Nor mmg best suke komen2 sane sini.. sgt friendly...alamak terlebih sudahhhh... ape pn TQ Cik Nor...

      Delete
    3. hah..timbul pon puan blog..nnt cik nor promate k..thanks..:)

      Delete
  20. wahhh...banyaknya. botol pun comel jer. pasni isi kueh raya plak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...