Breaking News

Bila Cik Nor Tak Der Kerja...:)

 Assalamualaikum....
Nie cerita tengah malam punya yakni sebelum masuk tidur.Macam biasalah kalau awal2 aku melepak kat bawah melayan tv.Itulah kerja aku bila malam menjelma.hehe.masuk2 bilik2 roomate aku tengah berinai dengan kawan dia.First dia ajak aku, aku macam tak layan lagi.Rileks jer aku.Last2 bila member dia balik bilik, akhirnya aku tergoda jua.Tengoklah gambar kat atas tu..haha.Just 3 jari jer aku inaikan.Kalau aku inaikan 10 jari nanti orang cakap aku dah kawenlah pulak.haha.Tu pon jenuh aku nak menunggu dia kering.Dah kering cepat2 g cuci nak tengok hasil dia..:)
Taraa...inilah hasilnya setelah dicuci.Aku pakai yang dalam tiub tu jer made in pakistan or india pon aku tak perasan lah pulak sebab dah eksited sangat nak pakai.haha.Dah macam jari orang tualah pulak jari aku tu.Tapi korang layanlah kerja gilos aku sebelum tidur.To miss wanie bila kita nak berinai lagi nie?haha.After berinai ada lagi kerja lain kami buat.Tapi korang kena tunggu next entry la.hehe...Kalau tak silap malam tu kami tidur around pukul 1 a.m...dah macam dok hostel lah pulak tidur lewat..haha

Oklah stop kat sini dulu..see u next entry ya...babai..:)

54 comments:

  1. apakah aktiviti itu, sila ceritakan...he hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu...hihik...ada gambarnya nnt...hehe

      Delete
  2. eh aper pulakxde keje, ade keje le tu inaikan jari...ehem ehem seru dh sampai kerrr...ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..btl gak tu en.harith...:) Mana der seru dah sampai...tgh2 mlm buto dok berinai apa jadahnya..haha..calon pn tak der..nak seru mcm mana?haha

      Delete
  3. hahaha.. mcm pengantin la pulak.. hehe

    ReplyDelete
  4. tp awat ininya comot sgt nehhh ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna inai dlam tiub aka ina express..past tu tuan dia main hentam jer ltk..haha

      Delete
  5. hahaha..cik akak pon suka berinai tau...siap cik akak buat semua jari tangan cik akak...hahaha....lepas tu sibok pula orang ofis tanya cik akak dah kawin ke belom..hihi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..tu mls nak inaikan 10 jari...klu tak mesti orang tanya ..dah nikah ker?haha

      Delete
  6. tulah cik nor...kadang bila org berinai teringin pulak nak pakai...tp bila pakai jadi yg cik nor kata tulah mcm veteran hehe

    ReplyDelete
  7. haha suke sgt berinai..da abes,topap lagik >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana der..tu sbb terpengauh jer...haha

      Delete
  8. nory pakai inai jugak masa pergi honeymoon haritu...
    saja nak feeling mood fengantin baru padahal pengantin basii..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oklah tu...baru mood honeymoon gtu..hihik

      Delete
  9. Replies
    1. xcukap lah shaila..member 3round pakai tempat yg sama..haha

      Delete
  10. jangan marah ye Cik Nor..akak x sabar nak tunggu inai tu penuh sepuluh jari..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak per kak...tgh cr calon nie..tak jumpa lagi..entah bla lah blh penuhkan 10 jari tu..haha

      Delete
  11. kenapa 3 jari je...penuhkan la baru cantik

    ReplyDelete
  12. Bila tengok inai ni kan, teringat pulak masa mengundi hari tu. Dari pening-pening nak cari dakwat kekal yang mana yang sesuai supaya tak tanggal, kan elok taruk inai je. Heheheh. Pakai inai ni, bukan takat tahan 2 hari, sampai seminggu pun dia bole tahan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nak tunggu kering tu lambat plk..haha
      kna cari inai yang blh kering dalm masa singkat..hehe....thanks singgah..:)

      Delete
  13. kenapa pakai inai.. pakai marker aje kan senang.. cepat kering.. hahahaha

    ReplyDelete
  14. mama suka pakai inai kat jari kaki, sebab nak kasi kuku tu berkaler.. hihi.. abis je pakai lagi, memang dah sediakan stok di rumah..

    ReplyDelete
  15. kalau inaikan semua jari mesti lagi lawa cik nor.. aiza dah lama tak pakai inai ni.. sepupu kahwin haritu pun tak bersemangat nak pakai sebab aiza tak dapat kahwin.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah ngn cik nor ..tak semangat bukan kita yg kawen..hehe

      Delete
  16. hehehhe.. pakai inai x smstinya nak khwn..kekekke :)) kalau pakai smua jari kan cun..ahaks~

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..kna cr yang baru..nak inaikan 10 jari lak..ahaks..:)

      Delete
  17. tdo lewat watpe tu cik nor??ok pe sesekali berinai jari.lagi meriah kalau pakai kat semua jari..

    ReplyDelete
  18. rajin betul berinai =)
    pakai je 10 jari . hoho...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho..tak cukup inai..hanya 3 jari jer yang mampu..haha

      Delete
  19. teringin nak pakai...tapi suami anakmami tak bagi..dia geli..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yer ker?xper...kna ikut kata suami..warna asal kuku lagi cantik kot..:)

      Delete
  20. haha.. itu mmg nmpak mcm takde kerja. haha

    ReplyDelete
  21. hari tu try letak kat Auni
    tp kejab jer dah hilang semua yg diletak.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..mesti cantik kan...:)
      ini nie tak tahan lama..kna air sabun kejap jer hilang..huhu

      Delete
  22. salam..

    lama dah yaya xpkai inai..dulu selalu pakai time nak raye..hehe
    agk2 thun ni mcm nak buat la plak ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      owh..lagi bagus dr cik nor...hihik...kna pakai tu cik yaya..biar nampak berseri dhari raya..:)

      Delete
  23. jeles sungguh bila jaa tgk org lain pakai inai, merah menyala jer kaler dia. tgn jaa pulak bila pakai jadi kuning, x merah mcm org lain... huhu... sedih2.. org tua kata sbb jaa ni darah panas... ntah le betul ke dop..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..ye ke mcm tu jaa..setahu cik nor bukan mcm tu lah...salah adunan kot masa tumbuk daun inai tu..huhu

      Delete
  24. wah² berinai pulak..hehe merah menyala eyh..:P

    ReplyDelete
  25. tak semua jadi berinai.. when upload it is pic again, cik nor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb saja2 berinai tu yg tak smua..InsyaAllah ada jodoh..cik nor upload yang full merah kat jari..aamiin..:)

      Delete
  26. wah tetiba berinai pulak ni cik nor....

    ReplyDelete