Breaking News

Dapat Kad Raya Lagi....

 Assalamualaikum

Seronok wehh tahun nie dapat kad raya.Sejak jadi blogger suam2 kuku nie ramai lak yang sudi hantar kad walaupun baru ada 2 keping.hihiks...Beria cakap tadi macam banyak dah dapat (Perasan glemer skit jer...jgn marah).Korang mesti banyak dapat dari cik nor.
 Kad nie sebenarnya sampai hari khamis minggu lepas lagi.Tapi nak buat mcm mana cik empunya blog buat2 sibuk tak nyempat nak nganbik gambor.Bila dah ambik gambor dia buat perkasama dulu dalam telefon dia dulu sebelum post kat sini.Harap korang faham lah yer...Kalau yang tak faham lagi perangai cik nor harap buat faham.Jangan biarkan diri anda diselubungi misteri...eh apahal nie tetiba jer..huhu
Apalah cik nor nor asyik membebel jer.Orang nak tahu gak mana dia dapat kad raya tu.huhu.Oklah kawan2 cik nor dapat kat raya nie dari Aisya or http://chipmunkandbarney.blogspot.com/.Aisya nie blogger dari Sarawak.Kira blogger glemer lah jugak nie.Tengoklah followers dia dah 3k cik nor habaq.haha.Kalau ngan cik nor memang jauh ketinggalanlah.Tapi dia memang peramah orangnya.Suka singgah kat blog cik nor.Kalau sape2 yang nak berkenalan dengan dia bolehlah click link yang cik nor bagi kat atas tu.Mana tahu tahu depan korang dapat kad raya kreatif dari dia pulak.Thanks Aisya sebab send kat raya untuk cik nor.hehe

babai...:)

p/s: kalau cik nor buat kad raya macam aisya memang jadi lain macam lah.Sebab tu cik nor tak berani nak exchange kad raya ngan blogger lain.Harap maklum..:)



34 comments:

  1. farah pun dapat kad raya jugak..tapi dari kedai emas..
    ermmm nak srh beli lagi la tue..hahaha =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..bagus punya business...beli farah jgn tak beli..:)

      Delete
  2. tahun ni nory tak dapat lg kad raya dr rakan blogger..huhu..
    tahun lepas dpt jugak 2 ,3 keping..hehe

    ReplyDelete
  3. cantik .. Akak tak bagi kad raya ke? Lia nak satu tau .. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)
      kalau akak bagi akak beli yang kat kedai tu jer..haha

      Delete
  4. jarang dah dapat kad raya sekarang. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita kna hidupkan kembali budaya menghantar kad raya nie..:)

      Delete
  5. wahhhh, rajin nye buat kad raya, hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisya tu la..klu akak jgn harap la..hihik

      Delete
  6. Wahh bestnya dapat kad raya....

    ReplyDelete
  7. wahh bestnye dapat kad raya! :)

    ReplyDelete
  8. untungnya salu dapat kad raya :)

    ReplyDelete
  9. seronokkan rasenye tahun nie..ramai blogger yang bagi kad raya..harap tahun akan datang bertambah lagi la hendaknya

    ReplyDelete
  10. wah cik nor dapat kad raya lagi... congrats2 tumpang happy...

    ReplyDelete
  11. Tahniah! Seronoknya dapat kad raya.

    ReplyDelete
  12. kad raya limited edition ni =) rajin dia bt..kalau sy dpt..mmg hargai sgt2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap btl tu...jgn srh cik nor buat..nanti lain mcm jadinya..haha

      Delete
    2. ha3..bru nk suruh bt..nk juga kad ray..sedih xde sape nk bg =(

      Delete
    3. haha..harap maaf lah faris....jgnlah sedih..insyaAllah adalah tu nnt org hantar kat raya utk faris...:)

      Delete
  13. saya dah lama x dapat kad raya.sejak dh jadi bini orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo...tak per..past nie insyaAllah dapatlah tu..:)

      Delete
  14. tak pe...blogger suam suam kuku yg glemer hehe

    ReplyDelete