Breaking News

Dapat Hadiah Lagi..:)

Assalamualaikum

Comel tak kak ton??Eh..apa kes pulak cik nor nie tetiba keluar pasal kak ton nie.Sebenarnya cik nor tanya comel tak foto magnet yang cik nor dapat tu.hehe.Macam kelakar ker muka dalam gambar tu.Tu gambar setahun lepas or 2 tahun lepas.Muda lah sikit rasanya.Sekarang dah terlebih remaja ...haha..Dah2..bila dah start merapu panjang lah pulak ceritanya.

Mana cik nor dapat foto magnet tu?Sebenarnya cik nor ada join GA rasanya kat blog Jaa @ http://www.jaakechik.com/.Dah lama jugaklah..siap dah lupa2 dah.Tertiba Jaa tinggalkan pesanan kat shoutbox suruh email gambar kat dia sebab cik nor salah seorang pemenang GA tu.Galabah jugak masa tu.Mana nak cari gambar sebab dah lama cik nor tak possing.Nasiblah ada gambar lama yang ala2 gadis ayu gitu.haha.Sebenarnya Cik nor hantar 3 keping gambar yang berbeza.Past tu Jaa pilih gambar yang kat atas tu.Cantik pulak bila dah siap.Puji diri sendiri sebab tak orang nak puji cik nor..hihik.

Thank a lot to Jaa n penaja sebab bagi hadiah nie.Link aku join GA tu aku malas nak cari.Korang godek2 sendiri lah yer.Memang dasar blogger pemalas kan?haha

Oklah..nak sambung buat kerja jap...babai

44 comments:

  1. Congrats..ooo cik nor pn menang jugak yer.. farah pn sama..tapi tak sampai lg pn yg farah pnya..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..owh ye ker?tahniah..InsyaAllah sampai lah tu..:)

      Delete
  2. Replies
    1. Rezeki bulan Ramadhan :)

      Salam lailatul qadar Cik Nor :D

      Delete
    2. alhamdulillah...

      salam lailatul qadar kembali tiey..:)

      Delete
  3. dapat lagi????.. hahahaha tahniah normi... bilalah man nak join GA nih? susah betullah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..jgn jeles..haha..Suatu masa nnt..:)

      Delete
  4. tahniah cik nor.. gadis ayu.. :D

    ReplyDelete
  5. tahniah .. gadis melayu terakhir tue.. hehehe

    ReplyDelete
  6. rezeki org rajin nie..
    heheh..
    congrat~

    ReplyDelete
  7. tahniah sis...saya pun dapat hadiah t-shirt dari blog Jaakecik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...wah lagi hebat pada saya..:)

      Delete
  8. tahniah Nor...mmng rezeki tu..

    Kak Ton memang comel..hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..:)

      kak ton la cantik cik nor tak cantik..haha

      Delete
  9. ayunye gegirl kat fm tu
    pewit
    tahniah
    murah reeki nor

    ReplyDelete
  10. murah tul rezeki dia selalu dpt hadiah..ehe lepas ni sure selalu dpt anak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...rezeki...:)

      amboi..nikah tak lagi tetiba nak dapat anak?haha
      En.harith kna doa cik nor dapat laki dulu..haha

      Delete
  11. Jemput sertai : Contest Blogger Jejaka Jambu. Hadiah Power Bank bakal menanti anda...

    ReplyDelete
  12. Kalu orang dah suh letak gambar haruslah letak yg paling meletupkan cik nor hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..btl tu akak..tp gambar atas tu tak berapa nak meletop..haha

      Delete
  13. tahniah..

    ehem.. ayunya cik nor... hehe

    ReplyDelete
  14. waaah comel la! comel lg dari kak ton. nk jugak fridge magnet tuu. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..comel kak to lagi la sha..haha..tu kna join GA..:)

      Delete
  15. Tahniah, bertuahnya badan dapat hadiah. Usaha tangga kejayaan kan.

    ReplyDelete