Breaking News

Orang Sibuk Balik Kampung, Cik Nor Sibuk Tambah Lemak..:)

 Assalamualaikum...

Hari ni macam rajin nak updates blog awal.Haha..Nak buat macam mana kerja ada tapi malas nak buat.Bos pulak tak masuk lagi.Makin berleluasan lah aku mengular.Tak baik punya staf...:) Tajuk entry bukan main lagi.Kejadian nie berlaku malam minggu lepas.Aku macam biasalah hari Jumaat pagi baru aku balik kampung.Orang lain habis kerja hari khamis terus balik kampung.Aku memang tak sempat la.Nak buat macam mana tak der transport.Kalau nak tunggu bas kena balik pagi2lah jawabnya.huhu.Alamak tersasar jauh dari landasan dah nie.Berbalik kepada gambar kat atas.Itulah pizza yang kami beli untuk mengalas perut diwaktu malam.Kami mengalas perut pukul 11 malam tu..haha
 Inilah pizza yang kami beli dari pizza islam tu.Murah je rega dia Tak lebih dari RM7.00 sebiji.Dia boleh bagi empat.Aku 2 keping while roomate aku 2 keping.Ouchh...sangat parah untuk menghabiskannya.Isi kat dalamnya memang padat.Banyak isi kadungan dia, sampai tak terlarat nak menghabiskannya.huhu.Oleh kerana perjanjian 2 keping seorang .Aku dengan paksarela menghabiskan pizza tersebut dengan cara soft n slow..haha.Tapi pizza ni memang bestlah sebab dia tak memuak kan.Tak macam pizza yang original tu.Makan sekeping terus tak boleh ambik yang lain dah..huhu.Buat Miss Wanie...ada rasa nak makan pizza ni lagi tak?haha
Yang pizza tu aku yang belanja.While ayam goreng nie pulak roomate aku pulak my roomate belanja.Bukan aayam goreng kepci tapi ayam goreng Edlee Fried Chicken.Dia beli 4 ketul lagi.Alahai banyak tol dia tapau.Makan berdua jer.Masa beli tu, perjanjian asal 2 ketul seorang.Tapi disebabkan kekenyangan yang melampau.Aku ambil 1 ketul jer.Selebihnya aku bagi tuan dia.Aku dah tak mampu nak habiskan.huhu.Nasiblah tuan dia habiskan bagi pihak aku.Thanks Miss Wanie...hihik.Habis semua tu tambah pulak kentang putar.Tapi xbest sangat roomate aku kata.Tak macam biasa yang dia makan. Aku memang tak pernah rasa sebelum nie.Aku main bantai makan jer.Tak kira sedap ke tak..haha

Oklah...Dah panjang gilos aku merapu.Aku kena stop kat sini dulu lah.ada idea aku update lagi...babai..:)

62 comments:

  1. perghh. sedap pizza tu.. cicah sos pn sdap.

    ReplyDelete
  2. wah.. sedapnya pizza tu cik nor.. ni buat aiza pun rasa tak sabar nak makan.. murahnya harga dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sdap..tak muak...murah pn murah...jomlah try..hehe (promote)

      Delete
  3. Adoi nampak sedap sangat pizza tue... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..saja nk menggoda selera farah..sori farah..:)

      Delete
  4. Assalammualaikum...nor,

    peh...sedapnyer ayam goreng dengan pizza tu....

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumuasalam..
      mmg sdap..hihik..:)
      thanks sudi singgah...:)

      Delete
  5. sedap tengok pizza tu, kaya keju.. tengok ayam tu, mak aihh.. meleleh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...malam nie mama mesti beli pizza n ayam goreng..hehe

      Delete
  6. Emmm sesekali cuba yang bukan pizza hut tu pun best jugakkan cik Nor...hehe...janji murah dan sedap!!! onn aje le!

    ReplyDelete
  7. dah baper kilo dh lemak tu...ekekekeke :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak thulah en.harith..tgklah makanan yg cik nor mkn tu..haha

      Delete
  8. eh mana boleh dapat pizza islam ni? nampak sedappp..nk cubaa la. 1st time tau ttg pizza nih..hihi jakun skek :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kat kelantan setiap daerah ada..klu luar kelantan tak thu ada ke tak?huhu
      bkn jakun tp mmg pizza ni ada kat certain tempat jer..huhu

      Delete
  9. pizza tu memang menggoda...meleleh air liur..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...saja nak bg kak sura terliur..:)

      Delete
  10. Sedapp nyee laa pizza tuuuuuuu >,<

    ReplyDelete
  11. perghhh terus lapor.. bila nak belanja mak ni hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tunggu mak dara belanja cik nor dlu..haha..tak lah guaru jer...tunggu mak dara datang sini..:)

      Delete
  12. Sedapnye kak....nak2....lapar terus rasa tengok makanan tu,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..dah habis la diyana...sori..:)

      Delete
  13. kak..kaya dengan cheese la.geram nyerrr

    ReplyDelete
  14. dapnyer..mmg menambh lemak ni..huuu ^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sdap menambah lmak..haha..tp jgn timbang tkut terkezutt..haha

      Delete
  15. meleleh air liur ni tengok
    sedapnye!
    pizza tuuu..huhuhu..pos la sikit kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori..hihik
      agak2 klu pos ..masa sampai tu basi tak?haha

      Delete
  16. sedapnya cik nor...dah terliur nie..hehe

    ReplyDelete
  17. sekali sekala suka juga mkan pizza....anak-anak sangat suka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh...ye ker?skali sakal lyn okla..hri hari2 berkilo2 lmak bertambah kat badan..hihik

      Delete
  18. ayam goreng edlee...my favourite!hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..thu tu....mesti asal kelantan nie..:)

      Delete
  19. Tak boleh tahan tengok pizza tu. Kecur sudah air liur.. Bab ayam goreng tu pulak, ibu memang sejak azali tak makan peha ayam biar apapun masakannya. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kna cuba tu ibu..sdap..hehe..ayam goreng tu pnjual tu main ambik jer klu kita tak ckp kita nak bahagian mana.huhu

      Delete
  20. fuyoooo...sedap tuuu...terliur tgk..^^

    ReplyDelete
  21. wahhh murahnye harga dia ek?
    kat sini pon ade gak pizza
    yg cmtu.. tp nama dia lain la..hehe
    dan mmg x muak lgsung mkn.. rasa dia
    better dr pizza hut tuh ha =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..mmg murah..really?
      sdapkan?tak mcm pizza hut ..hihik

      Delete
  22. tgk pizza tu perghh!!meleleh air liur ni....nyummm2~:P

    ReplyDelete
  23. pizza islam??? aduh mana nak cari.. kat sini takde jual..

    ReplyDelete
    Replies
    1. only at kelantan..haha..kat luar ada kot tp nama lain rasanya..hehe

      Delete
  24. pizza tu mmg nampak betul2 menyelerakan

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg menyelerakan k.ina..best..hehe..:)

      Delete
  25. baru sekali ini lihat pizza dengan topping seperti itu >_<

    ReplyDelete
  26. isk-isk serius nampak sedap..hihi

    ReplyDelete
  27. Nampak sedap je Pizza Islam tu cik Nor..ayam goreng pun sodap je tgk..makan je dulu, pasal lemak belakang kira...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..btl tu tu atie..setuju ngn statement atie tu..haha

      Delete
  28. hadoi... pizza cicah sos cili... mmg sedap la... meleleh air liur...

    ReplyDelete
  29. wah cheese piza tu melimpah2 tu....hoho

    ReplyDelete
  30. Replies
    1. mmg sdap tp dah habis..sori aisya..:)

      Delete