Breaking News

I Can See Your Voice Malaysia Musim 3 Siri 2 - Episod Ketiga

Assalamualaikum..

Memang menjadi kelaziman Cik Nor akan menonton rancangan kegemaran Cik Nor setiap minggu iaitu I Can See Your Voice Malaysia. Cuma minggu ini lewat sedikit updates kat blog sebab empunya blog macam tiada idea nak menulis. Empunya blog pun kadang-kadang tepu idea nak menulis. Tulis yang merapu kena kecam dengan natizen pulak kan.haha. Eh2 natizen kenal ke siapa Cik Nor ni?haha

Minggu artis jemputannya ialah Neeta (I'm Neeta). Ingat Neeta ni jenis pandai teka yang mana penyamar yang mana penyanyi sebenarnya. Rupanya awal-awal lag dia dah keluarkan penyanyi sebenar. haha. Tapi part paling tak best Neeta suka sangat sebut saya bodoh. Adoii..janganlah selalu sebut macam tu, ni kan rancangan suka-suka sahaja bukan nak pilih calon penting pun. Tak semua manusia perfect. Mesti ada yang kurang kan?

Tapi pilihan akhir dia nak berduet tu tepat. Maknanya peserta mesti berebut di peringkat final nanti untuk terpilih sebagai artis rakaman. Kalau Neeta salah pilih diakhir rancangan, maka penyamar akan mendapat RM3K. Perghh..best kan.

Seperti biasa juri tetap iaitu Jihan Muse, Mark Adam dan Yusry Abd Halim. Manakala juru jemputan pula Fizo Omar dan Balkish. Balkish mana? Ala anak sulung Mok Cun tu, kakak pada Nora Danish dalam drama Mok Cun tu. hehe. Kurus erk dia sekarang ni.

Bagi yang tak berkesempatan menonton, ni Cik Nor bagi link untuk korang layan time free. hehe


1 comment:

  1. Best layan ICSYVM ni..
    Yaya belum tengok lagi episod ni.
    bagus cik nor dah bg link..haha..

    ReplyDelete