Breaking News

Meet Apek (Khairul Fahmi Che Mat)..:)

Assalamualaikum....

Selamat pagi oulls....Ermm...hari aku dapat pinjam braodband awal..so aku updates lah blog awal skit.Ermm....nak citer pasal aper erk hari nie?Idea's please come to meeee......:)

Semalam kat opis aku ader lah gossip2 pasal apex nie...dgar2 citer dia putus cinta lagi...eh btl ker weh?cer story skit kat aku nie.Aku nie bkn nya cpt dapt brita mcm2 nie...huhu...errmm..baru nie putus tunang nie putus cinta,...past nie putus apa lah plk ko nie apex..haha....Ermm...kita ramai lah pemaian bola sepak negara yg solo skarang...Safee Sali dah sah cerai ngn wife dia, Aidil Zaquan pon dah cerai ngn Rita Rudaini...Apex dah kembali solo...ermm..mana2 yang tgh cari pasangn tu leh arr try 3 jejaka hot dpasaran nie..haha

Berbalik pada tajuk entry aku tu..smlam...aku melenggang kankong balik kerja...After beli roti  n my fovourite drink for breakfast.Aku lenganggang2 kangkong balik umah sewa aku..Alah bkn jauh pn...peloh pn tak sempat kuar..haha...Sambil jejalan2 sambil pandang blakang kot der motosikal langgar bontot aku lak..huhu..Rumah sewa aku tu btl2 kat traffic light..So, traffiuc dia jem skit lah..Aku biasa melintas tempat yg ader divider koz ctu lebih selamat...Mana ader kete or motor yg nak naik divider tu.haha..Aku dah lps satu jalan..nak lintas satu jalan slm masuk lorong umah aku...So aku dgr lah ader enjin motor yg nak melintas melintang arus..Dalam hati aku nk menyumpah seranah dah..Ade ker patut...bkn jaln dia tetiba nk melintas sama ngn aku jgk.huhu

Aku pon toleh..tgh mamat yg nak melintas melintang arus tu..perghh..bila pandang....Eh apex...Masa tu dia naik motor tak pakai helmet....mmg jeleslah nampak muka dia.Klu dia pakai helmet lama dah kna sumpah kat aku...haha..Aku pandang jer lah dia..tak jadi la aku nak marah dia..haha..Teruja jap aku tgk muka apex secara live..haha..Jakun weh ....mcm tgk aper lak..haha....No wonder lah klu aku slalu jumpa dia...Rumah dia areaa umah sewa aku jer...haha

Okey..itu saja utk hari ni..lain kali klua aku jumpa Norshahrul Idlan,Mat Yo, Pia ker...aku updates kat sini lagi..haha..Chow dlu...babai..muahhhh..:)














81 comments:

  1. salam kenal ..

    http://obat-kanker.acepsuherman.biz/obat-herbal/obat-kanker-payudara/

    ReplyDelete
  2. risthalla pananjung:salam kenal kembali..:)

    ReplyDelete
  3. hi sis..ok lah ko dpt meet apex.aku nak dpt meet pun susah..ari2 tgk muka dia kat twitter atau kat laman web fan club dia.umah sewa ko ader kosong?he.he.k lah,chow dulu..tlg tny apex biler nak meet aku plak?assalammualaikum...

    ReplyDelete
  4. lyza: haha...jgn jeles yer....Oklah tu dr tak dpt tgk langsung..haha..Ader...ko nak dok brapa lama?haha...InsyaAllah..akan akak tanyakan...Waalaikumusalam...:)

    ReplyDelete
  5. ello..nice 2 meet u again.sy x jeles pun akak dpt meet dia tapi nak jugak dpt meet dia mcm akak..kih.kih..cantik argh umah ader kosong..tapi mesti next door dgn umah fahmi.bleh?klu ader no phone fahmi share2 lah skit.kan sharing is caring..kem slm kat fahmi.

    ReplyDelete
  6. hai...nice to meet you too...haha...klu jeles ckp jer jeles akak tak marah pon.haha...ader .ruamh kosong yg telah lama dtinggalkan.ko nak tak?haha..btl2 sblh umah kahirul fahmi..haha...InsyaAllah akan d usahakan...:)

    ReplyDelete
  7. assalammualaikum....hi sis main kasar nmpk.ader ke patut sy duk umah kosong?ader hantu ler..x pe sy suh fahmi teman sy bleh?kih.kih.sis,sy slalu kacau sis,sis marah x?jgn marah t cepat tua..

    ReplyDelete
  8. waalaikumusalam...haha..lembut jer tu...oklah tu...dah nak duduk dkt ngn rumah fami sgt...haha..bguslah tu...tu pn klu fahmi xbzla..haha...tak kisah pon...suka sgt2 ada org slalu kacau blog akak nie.hehe

    ReplyDelete
  9. hai...bertemu kembali.fahmi mmg lah bz jer..klu sy punye fasal x jd bz..syok sdiri plak..sis, doa2 kan ler..sy dah jd fan club dia tapi smpai skang x dpt brg2 yg dijanjikan.kesian sy.sy harap fahmi,pls follow up..

    ReplyDelete
  10. ermm..btl2 peminat fanatik apex nie....insyaAllah dapat lah tu....:)

    ReplyDelete
  11. hi sis..aper ni ckp sy fanatik..sis gak yg promote jejaka t'hangat d market skang..sis,ari 2 ader tgk anugerah astro arena?best kan?fahmi dpt anugerah atlet lelaki pilihan..appy nyer sy..sy plak yg appy..hi.hi.tumpang sekaki..gd nite..muah...

    ReplyDelete
  12. haha...mmg fanatik lah tu...tp tak per dia tgh solo skarang nie...slow2lah tackle dia...good luck yer...haha/....semalat hujung minggu..:)

    ReplyDelete
  13. ala sis,mcm mane sy nak tackle dia?ce citer2...he.he.dia pun bkn tau pun wujud nye sy..sedih tau..xpe,sekurang2 nye sis bg sy semangat..doakan sy.nak wish appy labour day 2 u...n fahmi....

    ReplyDelete
  14. haha..jgn cepat putus asa...semangat waja tu pnting...hehe.InsyaAllah akn tercapai hasrat ko satu hari nannti aamiin....tq liza..selamat hari pekerja too..:)

    ReplyDelete
  15. ello..jumpe lg..sis,appy nyer cuz kelantan dpt msk final dlm FA cup.amin..insyaallah ape yg sy ingin kan t'capai.sis,cute gak muka fahmi simpan jambang..he.he.sy tgk waktu kelantan lwn kedah ari 2.

    ReplyDelete
  16. hihi...jgn lupa sokong kelantan yer..final nnt...go fahmi go kelantan..hehe...sama2 kita tgk final nnt kelate vs sime darby..:)

    ReplyDelete
  17. hello...sokong kelate tentulah..ari tu sy tgk kelate vs sgapore.sis tgk?fahmi dh potong jambang dia.pergh....smart..sy sokong fahmi.jersi no 19 terbaek..sis,nak tny?sis ader beli perfume simply siti?beli yg color hijau tau.sy beli gak..wasalam.

    ReplyDelete
  18. haha..tak tgk..sori..akak tgk klate vs ayewadi united jer..hehe...mmg smart..haha...blom lagi..best ker bau yg warna hijau tu?hihik

    ReplyDelete
  19. hi..aper ler sis ni.next time tgk tau.mane ader fahmi dsitu ader sy..he.he dlm tv jer sy dpt tgk.klu fahmi dtg melaka lg best kan?sis pun join skali.color hijau mesti lah best,tgk ler sape model 2?beli tau.chaiyuk2..

    ReplyDelete
  20. haha..aik..tak kan ko nak jaga gol skali ngn fahmi kot..haha..InsyaAllah....klu ader rezeki jumpalah tu nnt...perghh..mentang2lah model dia fahmi bkn main lagi ko erk?hahaha
    insyaAllah...akn dbeli..:)

    ReplyDelete
  21. assalammualaikum...hi sis,sindir nmpk?dr jage gol lg baik jage goalkeeper..he.he.sbb fahmi model lah sy gi beli.klu sis yg jd model,sy pun beli gak.he.he insyaallah,1 ari tentu sy dpt jumpe fahmi.amin..appy mother's day to sis..sis dh kawin ke?he.he

    ReplyDelete
  22. waalaikumusalam...mana ader..btl lah apa akak kata...haha...amboi smua bnda yg fahmi promote ko beli lah..ermm..insyaAllah...aamiin...i blm kawen lagi lah..haha

    ReplyDelete
  23. Adui..sorilah sis.ingat dh kawin.same ler kite..sis,single n avalaible ke?xde minat sape2 ke?atau sis dh ader peminat?yelah,tentu sy beli aper yg fahmi promote.sy kan PA fahmi.he.he

    ReplyDelete
  24. haha..ye ker?leh arr jd kawan baik past nie...single n avalaible.lyza sure ramai peminat nie...ye lah tu.moga Allah makbul awak nak jd pa fahmi...aamiin...:)

    ReplyDelete
  25. syukur dpt jd kwn baik sis.sis,pic kat atas tu,cute lah.kat mane tu?sy mane ader byk peminat?sy minat fahmi je.bleh?sis,ader pegi giant shah alam?fahmi kan ader kat saner?best nyer klu dpt meet dia.

    ReplyDelete
  26. kat i-city , shah alam.ye lah tu..thanks ya..hehe..tak cayalah tak der peminat.Jumpa ker ngn fahmi?mlm tu tgk ker final piala FA?encemkan fahmi..hihik..dahla tu..seksi plk tu...haha

    ReplyDelete
  27. wah2 sis ni..nak tackle fahmi ke?siap ckp seksi...he.he.tapi betul lah tu.sweet kan dia,nmpk seksi biler dia pakai bendera kelantan jd skirt...he.he sy mestilah tgk piala FA tu.tapi sy maner bleh gi s.alam?sy keje ler.sy maner ader peminat..peminat sy fami lah..hi.hi class gitu.

    ReplyDelete
  28. haha..fahmi tu adik akaklah..mana blh nak tackle...buat malu jer couple ngn fahmi..macm adik ngn kakak jer..haha..Lyza tackle lah..mana thu dapat...aamiin...lyza kerja kat mana?akak just jd fan dia jer lah...minat ker si fahmi tu kat awak..haha

    ReplyDelete
  29. betul2 sis x leh couple dgn dia.amin..doakan sy.sy kan org melaka,tentu keje kat melaka.sis pun jd fan fahmi?sis,dpt fan club punye card x?sy smpai skang aper pun x dpt.email pun sudah,call no yg suh dihubungi pun x de org pick up,tweet kat fahmi pun sudah tapi no reply.sedih..tentu lah fahmi minat sy(dlm mimpi).sis,sok kelantan vs terengganu.tgk tau..

    ReplyDelete
  30. haha..org melaka rupanya.melaka area mana tu?ye ker?ciannyer dia..sabar..lama2 blh lah tu nnt..diorang yg arrange tu tgh bz...may b lah kot..haha...InsyaAllah kelantan menang..:)

    ReplyDelete
  31. yelah org melaka..sy tinggal kat tmn paya rumput indah.sis tau ke?dekat2 kat tesco cheng,yelah kot diaorg bz..amin.insyaallah kelantan menang..chaiyuk fahmi..

    ReplyDelete
  32. haha..akak blajar kat sana 3thn lah awak...mmg thu sgtlah..:)mmg kelantan menang pon..hehe...fahmi ajer...haha

    ReplyDelete
  33. salam..oic sis dulu study kat mlk?bagus lah tau,t bleh dtg mlk.kite g lepak same2,tgk wayang ke?nak?alhamdullilah kelantan menang.tapi ari tu lwn dgn johor 0-0.diaorg penat kot.sis,t 1st june m'sia vs filipina plak.tgk tau,mcm biase my fahmi ader.muah...

    ReplyDelete
  34. waalaikumusalam....yap.uitm , london..haha..InsyaAllah ...nnt lyza blanja akak..haha..tu lah pasal..may b penat kot...ko nie fahmi ajer yg ko pk dalam ramai2 pmain malaysia.haha...Malaysia boleh..:)

    ReplyDelete
  35. hi..blanje?x der hal lah..yg maner t'mampu.insyaallah..yelah fahmi slalu dlm hati sy.nak wat camner?sy kan peminat fahmi.nape x bleh ke sis?sis,ader tgk photo dia make up jd muka jepun?

    ReplyDelete
  36. ye ker?alhamdulillah/....ermm..bguslah tu..haha....tak tgk pon...huhu

    ReplyDelete
  37. sis,ni aper lah.sume x tgk.sis,sy sedih lah.ari 2,waktu msia vs filipina si fahmi x main.sy harap2 8hb ni msia vs sgapore fahmi main.nape eh ari 2 fahmi x main?sis, ader nmpk fahmi?

    ReplyDelete
  38. haha..buzy lah lyza,,,alah fahmi drehatkan diakan banyak perlawanan.may b lah kot dai akan trn menentang singapore nnt..lama dah tak nampak dia kat kg.huhu.ade kat kl kot wat latihan..rindu dia ker?haha

    ReplyDelete
  39. oic,sis bz.sis,sy harap fahmi akan turun padang.dh lame x nmpk?g kl?ye ke?ari 2 dia br g tgk wayang kat pavilion dgn mahali..g shopping kat puma nyer store lagi..mestilah rindu..sis ni tau2 ajer..tapi sape lah sy...hu.hu

    ReplyDelete
  40. haha..dia dah trn main masa malaysia vs singapore.Lyza tgk tak?comel kan fahmi masa dia ttp muka ngan towel tu..hahamana thu smua jadual fahmi nie?lyza ada spy erk?haha

    ReplyDelete
  41. hi..sy mesti lah tgk.yelah,comel sgt2 fahmi tutup muka dgn towel.sy benci ref tu,dia mcm buli fahmi jer.sis,harap2 lwn kat s.alam m'sia menang yek.amin.sy maner ader spy?tgk kat twitter ler.sy kan PA fahmi.sis,suh ler dia dtg melaka...

    ReplyDelete
  42. hi too....comey kan?haha..akak pon bnci gak..ref tu berat sebelah..padan muka singa kna belasah ngn harimau mlm td.huhu..followlah akak skali..@normi....InsyaAllah..akak g ngn fahmi..haha

    ReplyDelete
  43. ello..yelah padan muka diaorg..2-0 lg tu..hebat lah harimau malaya kite kan?ok, nnt sy follow sis.ye ke sis bleh dtg skali?jgn ckp jer tau,kesian sy..sy tgu.sis,fahmi x penah retweet sy tau.hu.hu

    ReplyDelete
  44. hai...yess...mmg hebat berbanding singa tu..haha..tq lyza...InsyaAllah...ye ker?sabar fahmi sibuk tu..hihik

    ReplyDelete
  45. salam..sis nape sis slalu backup fahmi?sy taulah bz tapi lain org punye fahmi bleh reply..smpai sy jer.....yelah,sy ni sape?tapi mcm maner pun,sy kene sabar..sis,tlg kem salam kat fahmi.

    ReplyDelete
  46. waalaikumusalam...haha..sebb dia org kelantan kot...haha..jgn lah marah lyza.saja nak gurau2 ngn awak tak blh ker?haha..InsyaAllah..krm salam jer..kirimlah buah ker...leh akak mkn skali ngan fahmi..haha

    ReplyDelete
  47. wah2 syok nyer ckp sy...ala, fahmi maner nak mkn buah tgn dr sy,dia kan dh ader model simply siti tu..aper name dia?natasya ke aper ke?betul ke sis,fahmi ader fair dgn dia?siap tayang2 cincin lg?huhuhu

    ReplyDelete
  48. mana ader mengatalah btl2 tu..haha...alamak jeleslah plk lyza nie...leuni lah nama dia..cun kan dia..haha/...tp cun lyza lagi..haha..ye ker?bla?naper akak tak thu..hihik

    ReplyDelete
  49. yelah leuni tu cun..rezeki dia kan?fahmi dah suke dia,nak wat camner?sis ni aper pun x tau.sume org dah tau.gi lah search mane2 laman web psl fahmi mesti sis nmpk.

    ReplyDelete
  50. huhu..jgnlah jeles lyza...:haha...akak buzylah lyza tak sempat nak search...tgk updated blog pon jarang2..haha

    ReplyDelete
  51. hye..x jeles sis..fahmi kan demand.dia mesti pilih minah yg bagus2 punyer..skang dh jd duta maxis plak..lg lah btambah demand.sis,bz eik?x pelah yg penting sis tetap kwn sy.

    ReplyDelete
  52. haha..klu thu mcm thu tak per lah lyza..fahmi tak pandang pun muka kita nie/.dia cr yg cucn2 n lawa2 jer.yap...sori lambat bals komen lyza..thanks sudi jdi kawan akak..:)

    ReplyDelete
  53. hi...sori kali ni sy lmbt reply..bz skit..biarlah dia..mlm ni ader game.klantan vs tganu...good luck 4 fahmi...x yahlah ckp thanks..sy appy kwn dgn sis...

    ReplyDelete
  54. tak per...tgk ker tak fahmi?nasib seri kan...tp kel vs sel mmg ganas tol diaorng main..huhu.cian pemain kelantan...huhu

    ReplyDelete
  55. hi...sy tgk fahmi..sis,muka dia mcm si ozil germany player tu kan?tapi ape bleh buat,germany dh out.so tonight spain vs italy..ari2 sy tgk,betul lah sel main kasar giler melampau diaorg.sis,fahmi dh b'lakon ke skang?sy tgk kat youtube.biar betul????

    ReplyDelete
  56. ye ker?kira encem jgklah fahmi tu..haha..spain the winner...haha...ye ker?citer apa?akak ada dgr jgk dia berlakon tapi kat thu citer apa?huhu

    ReplyDelete
  57. ello...fahmi mmg lah comel..sy x tau citer ape?tapi kat twitter dia ckp dia tgh promote 1 product.x tau lah ape product tu..dia jd duta product tu.sis dh tgk blum video tu?

    ReplyDelete
  58. ooo..ye ker?product apa plk tu lyza?tak pernah tgk lg tu lyza..huhu.tak der ker tajuk video tu..nak tgk dlm youtube..:)

    ReplyDelete
  59. alamak sis ni x up to date lah.sy dh tau.fahmi wat 2 episode.dia promote PUMA punye brg.evospeed, name kasut.funny gak video tu.sume boleh blot episode 1&2.dia bkn blakon just wat iklan pendek jer.muka dia kelakar lah...tgk tau..

    ReplyDelete
  60. haha..akak tak der internetlah skarang nak jenguk blog pn ssh..ni kan plk nak tgk iklan yang apex berlakon tu....haha...ye ker?nnt akak crlah..thanks lyza...:)

    ReplyDelete
  61. hi...aper lah xde internet...sy nak bgtau sis.smlm 10hb,apek dtg mlk.dia lwn bola..kelantan vs felda united.1st time in my life,sy g tgk football.sy beli tiket.sy duk same2 dgn org kelantan.sy nak amik photo dgn fahmi tapi x dptlah..byk polis..sy nmpk dia kat padang.dia x main,jd reserve player jer.harap2,1ari,sy mesti dpt face 2 face dgn fahmi.

    ReplyDelete
  62. hihik...bsarnya harapan dia....InsyaAllah moga tercapai suatu hari nnt...aamin...sori lambat reply....bru dapt internet..haha

    ReplyDelete
  63. salam sis,dh lamer x chat dgn sis.bz ckit..nak ucapkan slmt m'ymbut bulan puasa(bulan Ramadhan)pose x?c-hat?rajin2 pose tau..jgn lupe tgk bola ari selasa ni 24july..msia vs Manchester city....bye....

    ReplyDelete
  64. waalaikumusalam...akak pon sama....selamat berpuasa kembali.Pose la.Chat alhamdulillah..awak pon sama ..rajin2 pose....haha..InsyaAllah...Lyza tgk tak kelantan vs QPR?tp sedey..kalah truk...fahmi plk tak der....huhu

    ReplyDelete
  65. salam sis...sy mesti lah tgk.betul3 kate upin&ipin.kalah teruk giler.fahmi x main plak.tapi mlm ni game dgn arsenal..sis tgk tau.doa2 biarlah menang...

    ReplyDelete
  66. walaaikumusalm...hihik..minat upin n upin jgk rupanya...malam td fahmi main tak?tak tgklah...umah sewa akak tak der astro...huhu..kalah lah lyza...2-1...huhu

    ReplyDelete
  67. salam sis...sy suke tgk upin ipin...nape xder astro?fahmi x main lah.farizal ganti dia.ok lah tu 2-1.dulu lg teruk, 4-0.rugi x tgk.sumer player main hebat,nmpk b'sungguh2 tau.terbaek lah diaorg,just frust nape fahmi x main..sedih....

    ReplyDelete
  68. waalaikumusalam....oo..pttlah pon...hihi..umah sewa mana ader.umah sndiri adala..haha...ermm..farizal tu pn bagus jgk main...mmg rugilah xtgk..huhu...

    ReplyDelete
  69. hi.....rindulah kat sis..lamer x dgr citer2.sis c-hat?raya thn ni kat maner?kat kelantan ke?klu dpt beraya dgn sis atau fahmi kan best?dlm mimpi jelah....sis,kem salam kat fahmi..:D

    ReplyDelete
  70. hi lyza...rindu jgk kat lyza...chat..alhamdulillah....kat klate lah...kat mana lagi..hihi..tp tak sama tempat ngn fahmi.dia kat kb, akak kat machang.InsyaAllah....nak duit raya lyza....haha

    ReplyDelete
  71. ello...sis mintak duit raye kat sy?bleh tapi dtg melaka ler..oh kb dgn machang x same ye sis?jauh x?fahmi skang ader kat austria tau dgn lain2 player gak..maybe lg 1 ari nak raye baru dia blik m'sia.ader training camp..:D

    ReplyDelete
  72. hai...yup..alamak jauh nya nak g kutip duit raya..huhu..yp mmg jauh...lbh kurang dlm 1jm perjalananlah jgk...huhu.Really...pttlah tak nampak pun dia kat area tmpat kerja akak nie...lyza cuti brapa hari raya nie?

    ReplyDelete
  73. hi salam sis...sy nak ucapkan slmt ari raya,maaf zahir batin kat sis.sori klu ader yg t'silap ye...0-0 tau.sis, dtg sini.insyaalah 2 hb sept sy ader wat open house so dtg lah..bwk fahmi skali..sy cuti smpai selasa jer.ari rabu dh start keje.sy mintak cuti awal..b4 raya sy dh cuti...anyway dtg lah bwk fahmi skali..ibu sy pandai masak..sedap tau...:D

    ReplyDelete
  74. hi lyza....waalaikumusalam....selamat hari raya kembali n maaf zahir & batin jgk..0-0...klu ader salah n silap....huhu...oo ye ker?InsyaAllah...bawak fahmi?biar btl awak nie lyza....haha...fahmi mesti bzy lain tetamu...tak smpat nak g mana2...ibu yg pandai msk...lyza pandai apa?haha..:)

    ReplyDelete
  75. salam..sis pe kabar?slmt hari raye skali lg.maaf zahir batin.sis,raye kat machang ke?dh start keje?fahmi wat open house 26hb ni,sis pegi x?sis, 2hb sy plak wat open house.dtglah..betul bwk fahmi skali.klu sy bleh gi umah fahmi..mmg sy dh pegi.sis,tganu vs klantan 2-0.adui..
    sis,sy ader DM sis kat twitter..address umah sy,no phone sy..dtg lah ajak kwn2 atau fahmi..he.he..

    ReplyDelete
  76. waalaikumusalam.chat, alhamdulillah..lyza mcm mana?yup kat machang la...hihik...dah semalam lagi...alamak xthulah...dah terlepas...huhu..Tu lah pasal first games kelantan dah kalah...huhu..ye ker?nnt akak tgk..:)

    ReplyDelete
  77. Assalammualaikum....hi sis.lame x sent msg kat sis.bz lah ckit..skang wat pe?rindu x ngan sy?he.he.fahmi kat arab kan?ader game?sy hope biarlah menang..k.take care:D

    ReplyDelete
  78. waalaikumusalam..hye lyza..oo ye ker?mcm biasalah kerja.rindu sesgt..haha.dah lama balik la..kalah teruk..huhu...same with you..:)

    ReplyDelete
  79. hehe normal tu, wanita memang suka tengok lelaki hensem ..tapi wanita muslimah tak berapa layan kot..kuat iman katakan ya...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes...setuju ngn statement a.etuza tu...:)

      Delete
  80. alhamdulillah apek pon dah kawin kan..

    ReplyDelete