Breaking News

Jawab Survey Jer Kita



Assalamualaikum..

Bila korang baca tajuk mesti korang cakap apa la Cik Nor ni, survey menda. Meh la nak cerita kat korang. Cik Nor baru lagi terjebak dengan aktiviti menjawab survey ni. Baru tak baru sangat tapi Cik Nor dah dapat 4 keping voucher Mc Donalds. hehe. Itu pun nak bangga ke Cik Nor oiii? Memang bangga la sebab kalau korang family besar dan ramai anak buah berfikir banyak kali jugak nak beli KFC atau McD.  Lainlah kalau korang dapat sponser.haha

Dari kuota internet tak habis bila sampai tempohnya baik Cik Nor jawab survey. Boleh la juga tukar dengan voucher. Bila terasa nak guna boleh jer guna bila-bila masa. Tarikh expired dia lambat lagi. Boleh jer guna bila-bila yang korang suka. Jimat duit belanjan zaman-zaman gawat ni. Tambah-tambah Cik Nor tak kerja sekarang. Bila nak keluar duit banyak benda nak kena fikir.huhu



Banyak voucher lain yang korang boleh tebus selain voucher KFC dan McD. Ada voucher Grab, Lazada, Klook, Aeon dan macam-macam lagi la. Korang yang mana ada masa terluang dan kuota internet banyak lagi tak guna boleh daftar untuk menjawab survey ini. Mana tahu boleh membantu menjimatkan perbelanjaan korang. Tak banyak pun tak apa janji ada pengurangan sedikit dalam perbelanjaan.


Soalan survey tu mudah jer, cuma klik jer jawapan yang kita mahukan. Point yang dia tawarkan kadang-kadang ada sampai 300 lebih point.  Kalau point banyak macam ni tentu cepat penuh korang. Point Cik Nor sekarang dah 2k +++ dan sikit lagi untuk Cik Nor buat penebusan ke 3. Kalau dapat yang point 10 tu jawab jer janji point korang bertambah.hehe

Cik Nor cuma bagi cadangan jer. Kalau korang berminat nak join suvery ni boleh klik : Rakuten Insight. Selamat mencuba..:)

7 comments:

  1. menarik jugak macam ni...dapat voucher kfc n mcd tu dah best sangat dah!

    ReplyDelete
  2. Perghh senangnya. jwab2 survey dpt voucher mcd kfc fuhhh bestttt. Jimat, duduk depan phone je lpastu dpt free

    ReplyDelete
  3. wah yeke.nk cuba la.first time baca rakuten ni.hehehe

    ReplyDelete
  4. menariklah macam ni. jawab survey je ada ganjarannya

    ReplyDelete
  5. memang sesuai untuk orang yang rajin jawab survey ni.Lagi satu perlu kesabaran yang tinggi. Moga murah sntiasa rezeki ciknor

    ReplyDelete
  6. nak jawabla survey tu..kot boleh dapat voucher free

    ReplyDelete
  7. smlm terbaca kt twitter...x igt apa namanya kalu jwb survey n kumpul pint boleh redeem dgn flight tix

    ReplyDelete