Breaking News

Jom Terjah Blog Erazfadli.Com


Assalamualaikum

Mohlah kawan2 kita terjah blog eraz nie sempena bestday hari nie.Mana2 yang tak wish lagi tu bolehlah wish sambil2 join Segmen dia.Mana tahu kot korang bertuah dapat top4 RM10.00 dari dia.Hehe...All the best ya...:)

Nak join jangan lupa click banner gambar encem dia tu...xbodek yer..haha

P/S: Doakan jugak cik nor dapat top4 tu,...hihik

49 comments:

  1. Ida berdoa agar cik nor menang dapat topup tu ;)

    ReplyDelete
  2. aktif akak ku sorang ni...good luck kak :)

    ReplyDelete
  3. Familiar dgn nama Eraz ni hehe.. Goodluck cik Nor

    ReplyDelete
  4. Gud luck yer cik nor..farah menabung sekali.. =D

    ReplyDelete
  5. good luck sis.
    n all the best,,
    klik2 :)

    ReplyDelete
  6. Good Luck Cik Nor..
    moga ada rezeki nya:)

    ReplyDelete
  7. shark singgah dari segmen yg sama..
    ada rezeki contest tangguh..
    hehe..
    gud luck kak.

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum w.b.t.. Terima kasih sebab sudi join SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM yang tak seberapa ni.. Eraz dah update senarai peserta.. Dalam masa yang sama, bagi masa sedikit kepada Eraz untuk tentukan entri mana yang terbaik di antara yang terbaik. Ini link entri senarai peserta. Mungkin korang boleh blogwalking dulu..

    http://www.erazfadli.com/2013/12/senarai-peserta-segmen-jom-terjah-blog.html

    ReplyDelete
  9. salam...ayu dtg dari segmen yang sama.. good luck ye..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye... ayu ada buat segmen simple.. nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
  10. Selamat tengah hari!! husna datang dari blog Eraz..
    juga dari segmen yang sama.. :)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini http://ehbloger.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
  12. Eraz datang jalan-jalan cari pisang goreng di sini.. Haha..

    http://www.erazfadli.com/

    ReplyDelete