Breaking News

Lepak Di Assam Laksa Kopitiam



Assalamualaikum

Haishh...cik nor ni..masa nie baru nak updates blog.Nak buat macam mana cik nor kan bz...bz ke buat2 bz cik nor...haha..Dari tadi lagi nak updates tapi tak nyempat..bos ada kat office.Control ayu lah cik nor hari nie.haha

Gambar nie sebenarnya dah 1 minggu lepas dok dalam hp cik nor.Semalam baru transfer ke pc.Then hari nie baru sempat nak updates kat blog.Perghh..lama kan cik nor ambik masa nak updates satu2 entry.Dah macam zaman batu lah pulak cik nor nie nak kena tunggu step by step..:)

Ni lah makanan yang kitaorang makan masa lepak kat Assam Laksa Kopitiam.Cik nor makan assam laksa and air teh'o limau ais.Harga assam laksa cuma RM5.00 semangkuk n air teh'o limau ais RM2.50. Murahkan?hehe.Chicken finger tu bukan cik nor punya tapi housemate punya.Cik nor tumpang ambik gambar jer.Harga dia RM4.00.Sorilah lah comot nampak gambar tu.,dah makan baru ingat nak snap pic..hehe

Kat mana tempat dia?Jalan dia cik nor xtahu tapi kedai dia dekat dengan Kamdar dalam bandar Kota Bharu.Sebelah kopitiam nie Bank Rakyat.Jumpa dua pentunjuk nie, maka jumpalah Assam laksa Kopitiam nie.Selamat menjamu selera...:)

p/s: Selamat pengantin baru Che Ta & Zain dan Jovian & Nina...semoga berkekalan till jannah...aamiin

48 comments:

  1. murahnya Cik Nor..sedap tak? kaksura pun cam Cik Nor..busy sampai tak berupdate n3..cerita byk tp masa lak takde..huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sdap kak...rasanya g mkn lagi..tp kna tggu gaji plk la...hihik..tu lah kak..idea bnyak..tapi xsempat nak updates..huhu

      Delete
  2. hemmm enaknyeee, betul betul betul ;)

    ReplyDelete
  3. sedapnya cik nor....dah lama tak makan asam laksa..

    ReplyDelete
  4. murahnya harga dia cik nor.. nampak sedap pula tu..

    ReplyDelete
  5. laksa...emm nyum2...murah pulak..:D

    ReplyDelete
  6. sedapnya kak..hujan² ni lapar pulak tgk makanan.

    ReplyDelete
  7. Chicken finger tu nmpk mcm sedap jer, mcm best jer...nak sikit!

    ReplyDelete
  8. Lamanya akak tak makan laksa......terliurlah pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..sdap kak tambah2 klu lama xmkn..:)

      Delete
  9. sedapnye makanan cik nor..nampak menyelerakan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sdap sampai meleleh air mata & hidung..hihik

      Delete
  10. amboi sedapnyer.. ni rase cm mengidam nih.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..rasa bersalah plk cik nor..huhu

      Delete
  11. boleh tahan hrganya... berbaloi...

    ReplyDelete
  12. terliur tengok chicken fingers tu.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..maaf sudah kehabisan la aisya..:)

      Delete
  13. macam tak pernah rasa jer assam laksa nie....hihi

    ReplyDelete
  14. sedappnya cik nor... murah plak tu kan...:)

    ReplyDelete
  15. wow asam laksa.. kegemaran saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena g cari assam laksa sbb dia best..:)

      Delete
  16. ..asam laksa..pnh mkn megi asam laksa je hehe

    ReplyDelete
  17. salam dear normi
    lama momoy tak bw ke sini]
    datang2 jer entri makanan buat momoy terliur jer. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam momoy
      tu la..bz tol momoy..:)
      harap maaf yer momoy...hehe

      Delete
  18. Kat kl ada gak laksa penang nyonya yg meletop mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker kak?mesti akak slalu mkn nie..:)

      Delete