Breaking News

Lepak Di Assam Laksa Kopitiam



Assalamualaikum

Haishh...cik nor ni..masa nie baru nak updates blog.Nak buat macam mana cik nor kan bz...bz ke buat2 bz cik nor...haha..Dari tadi lagi nak updates tapi tak nyempat..bos ada kat office.Control ayu lah cik nor hari nie.haha

Gambar nie sebenarnya dah 1 minggu lepas dok dalam hp cik nor.Semalam baru transfer ke pc.Then hari nie baru sempat nak updates kat blog.Perghh..lama kan cik nor ambik masa nak updates satu2 entry.Dah macam zaman batu lah pulak cik nor nie nak kena tunggu step by step..:)

Ni lah makanan yang kitaorang makan masa lepak kat Assam Laksa Kopitiam.Cik nor makan assam laksa and air teh'o limau ais.Harga assam laksa cuma RM5.00 semangkuk n air teh'o limau ais RM2.50. Murahkan?hehe.Chicken finger tu bukan cik nor punya tapi housemate punya.Cik nor tumpang ambik gambar jer.Harga dia RM4.00.Sorilah lah comot nampak gambar tu.,dah makan baru ingat nak snap pic..hehe

Kat mana tempat dia?Jalan dia cik nor xtahu tapi kedai dia dekat dengan Kamdar dalam bandar Kota Bharu.Sebelah kopitiam nie Bank Rakyat.Jumpa dua pentunjuk nie, maka jumpalah Assam laksa Kopitiam nie.Selamat menjamu selera...:)

p/s: Selamat pengantin baru Che Ta & Zain dan Jovian & Nina...semoga berkekalan till jannah...aamiin

24 comments:

  1. murahnya Cik Nor..sedap tak? kaksura pun cam Cik Nor..busy sampai tak berupdate n3..cerita byk tp masa lak takde..huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sdap kak...rasanya g mkn lagi..tp kna tggu gaji plk la...hihik..tu lah kak..idea bnyak..tapi xsempat nak updates..huhu

      Delete
  2. sedapnya cik nor....dah lama tak makan asam laksa..

    ReplyDelete
  3. laksa...emm nyum2...murah pulak..:D

    ReplyDelete
  4. sedapnya kak..hujan² ni lapar pulak tgk makanan.

    ReplyDelete
  5. Chicken finger tu nmpk mcm sedap jer, mcm best jer...nak sikit!

    ReplyDelete
  6. amboi sedapnyer.. ni rase cm mengidam nih.. hihi

    ReplyDelete
  7. boleh tahan hrganya... berbaloi...

    ReplyDelete
  8. wow asam laksa.. kegemaran saya :)

    ReplyDelete
  9. salam dear normi
    lama momoy tak bw ke sini]
    datang2 jer entri makanan buat momoy terliur jer. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam momoy
      tu la..bz tol momoy..:)
      harap maaf yer momoy...hehe

      Delete
  10. Kat kl ada gak laksa penang nyonya yg meletop mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker kak?mesti akak slalu mkn nie..:)

      Delete