Breaking News

Ahad Yang Pening...

Assalamualaikum...


Hari nie rasanya entry tanpa gambar lagi.Nak buat macam mana cik empunya blog busy tahap maksimum then blur xtahu nak snap gambar apa.huhu.Walaupun hari nie hari ahad cik nor still busy macam biasa. Hari ahad cik nor dah kerja.Biasalah kan..this is pantai timur..hehe

Pagi tadi bertolak lewat sikit dari rumah.Nie gara2 tak lepas nak keluar parking.Haha.Dah 2 tiga kali pusing rasa xconfiderm dah last2 panggil akak suruh keluarkan.huhu.Dah lepas parking, tengok jam dah pukul 6.40 pagi.Biasa kalau waktu tu cik nor dah hampir sampai kat Pulai Chondong.Nie masih terkebil-kebil kat rumah.Nasib lah traffic hari nie clear.Cik nor sampai rumah sewa kat KB sebelum pukul 8.00 pagi.

Sampai  tu rasa macam menagantuk jer.Apa lagi ingat nak tidur jap.Tapi apakan daya terbabas jua cik nor.Sedar2 dah pukul 8.30 pagi.Apa lagi, kelam kabut la.Terjatuh handphone nasib tak terbarai..huhu.Dalam masa 5 minit cik nor siap.Pukul 8.45pagi sampai pejabat.Dah lewat 15 minit.Nasib pejabat cik nor tak guna punchcard kalau tak memang dah merah lah tulisan dia hari nie.haha

Oklah itu jer lah sori cik nor untuk hari nie.Harap korang sudi lah membacanya...hehe.Babai


24 comments:

  1. hahaha..ahad pun kerja ye kak nor..nanti johor tak lama lagi follow pntai timur lah gamaknya tahun depan..hehehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. may b lah kot...InsyaAllah..terima kasih..:)

      Delete
  3. Ni kira Sunday blueslah ni yeh hehe

    ReplyDelete
  4. kje hari ahad ni lemau sikit kan cik nor..hehe
    orang kat negeri lain syok je tido.. ;)

    ReplyDelete
  5. wahhhh....ari ahad keje...mesti rase janggal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...tp thn dpn johor akan sertai kelantan cuti hari jumaat..:)

      Delete
  6. pagi2 dah mcm2 yer cik nor.. sabar je lah.. Fiza th perasaan kerja hari ahad nie.. sm jer perasaan fiza hari isnin.. mcm2 la tak kena.. maklum lah hari mula bertugas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..thu xper fiza..thanks kerana memahi cik nor...:)

      Delete
  7. cik Nor..cik Nor..nanti ada cik abe camner tu..lagi fenin..hehehe..:)jange mare ya..gurau2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nnt ada cik abe lagi kacau bilau rasanya kak..haha..lg parah kot kak..:)
      xmarah la kak.lg pon btl apa yg akak kata tu..hihi

      Delete
  8. hihi.kalau tak cukup tido.letak kepala sekejap pon dh hanyutkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..btl tu cik sue...lyn jer..sampai terbabas nak g kerja..:)

      Delete
  9. kalau bangun lambat confirm mengelabah je kalau nak cepat tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sure..menggelabah sesgt nie fizah..:)

      Delete
  10. Jangan pening-pening cik nor. Jaga kesihatan.

    ReplyDelete