Breaking News

Khamis Yang Mendung


Assalamualaikum

Hari nie cik nor macam tak idea jer, macam malas jer nak updates blog.haha.Dah datang dah angin tak betul cik nor.Tadi masa dok cari idea nak updates apa hari.then terjumpalah pageview nie.

So, cik nor reviewlah pageview nie.Alahai..cian kan blog cik nor tak ramai orang nak singgah.Nak cecah 300 pengunjung sehari pon susah.Alangkah jelesnya hati cik nor bila tengok blog orang lain pageview diaorng mencecah sampai 1k setiap hari.Macam mana korang buat erk sampai boleh jadi macam tu.Sharelah ngan cik nor tips2 sikit.Manalah kot past nie pageview cik nor boleh capai 2k sehari.Semangat ko cik nor..verangan jer lah.Ader ke orang nak melawat blog ko yang merapu nie...hihik.

Tengok pageview hari nie cuma 48 jer.Aduh sedihnya...huhu.Sabar jer lah..blog ku cuma blog picisan saja..:)

Oklah..tak nak merapu dah.Stop dulu yer..

p/s:Mendung kembali ...tunggu hujan turun di Kota Bharu....

30 comments:

  1. mybe ramai blogger bercuti tak cik nor...saya ada nie...hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. may b lah kot..terima kasih sudi singgah..:)

      Delete
  2. salam kenal..salam singgah..tanks mai lawat blog gua.. ;-)

    ReplyDelete
  3. Lebih kurang ej kita ni kak Nor T_T Nak tahu jugak rahsia traffic tinggi tuu

    ReplyDelete
  4. lek r cik Nor..saya punya nak sampai seratus pun susah..tapi yang penting, pembaca setia menten n kita puas :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgh lek arr nie..haha..ada lagi geng rupanya...hihik

      ya btl tu..:)

      Delete
  5. Lama-lama nanti okaylah tu.. Dulu2 Muz pun mcm tu jg...

    ReplyDelete
  6. biasalah tu bila mood angin tak baik datang.. hehe

    ReplyDelete
  7. Jgn sedih2 ya dear..lepas hujan ni pasti kembali normal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ceria dah...hihik...InsyaAllah....aamiin

      Delete
  8. Takpe kak..pasni mesti naik..rajin² blogwalking atau ping entry :)

    ReplyDelete
  9. tak pa cik nur.
    its ok.lama lama nanti naik la tu.
    teruskn menulis ye

    ReplyDelete
  10. cik nor..kaksura lagi sikit...tu pun cik nor yg rajin datang ..
    In Sha Allah satu hari akan jejak ler ribu riban tu..hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nor pminat stia akak...akan jgn risau la..:)
      InsyaAllah..aamiin..thanks kak..:)

      Delete
  11. Takpa. Nanti mesti merasa jugak. Ramai yang menyokong ni :)

    ReplyDelete
  12. Huhu tu la sama la sy pun...masih bertatih-tatih...:P

    ReplyDelete
  13. saya pun x de la tinggi mana.. lebih kurg je.. \ikut setengah org la.. ada yg berblog pentingkan pageview... so, kena rajin update blog... ada yg x kisah sangat pasal pv.. mcm saya.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm..btl pha is...berblog ikut kepuasan lagi bagus..klu ikut pageview mmg tak terkejar kot..huhu

      Delete