Breaking News

Liga Lawak Superstar Akhir

         VS   


Sumber gambar : En.Google    
Assalamualaikum...
Petang semalam, balik dah lewat jugak la.Sempat lagi tu borak2 sambil makan2.Azan magrib baru naik bilik.Baguskan cik nor.hehe.Balik dah la lewat ada hati lagi nak ikut housemate g ronda-ronda kat KB Mall.Semangat tu..tapi sebelum pukul 9.00 malam dah kena sampai rumah balik.Bukan kerana mak marah ker apa tapi nak layan liga lawak superstar akhir..hihik

Memang sejak dari awal episod lagi cik nor layan liga lawak nie tak kan last episod nak miss kot.hehe.Apa2 pin tahniah kepada group OMG kerana menjadi juara malam tadi.Memang tak kering gusi lah tengok gelagat Akim, Anas n Sathia.Ada jer idea kreatif diorang cipta.Kadang-kadang idea tu kalau kita fikir balik memang tak masuk akal..:)
Lawan diaorang group Apa Kasih Toq.Group nie lawak jugak tapi macam kalut sikit la.May b tak berapa nak serasi lagi dengan ahli baru kot.Tapi macam pelik jugak la kenapa tempat Fizz Fairuz digantikan oleh Syafiq Kyle?Apa sudah jadi dengan Fizz Fairuz sebenarnya??Ada sesiapa tahu jawapannya?huhu.Apa-apa2 pun tahniah kepada Didie Alias, Kamal Adli dan Syafiq Kyle kerana memenangi tempat ke-2.Korang memang havoc la..:)

Tahniah juga buat Kumpulan Aku Diandra dan Aku kerana memenangi tempat ke-3 & ke-4...Kita tunggu tahun depan pulak siapa yang join.Tu pun kalau ada lagi la..hehe 




26 comments:

  1. seronok tengok LLS semalam.. huhu..
    congrats OMG :)

    ReplyDelete
  2. OMG best..walau tak selalu tengok...

    ReplyDelete
  3. Seriously tak pernah tengok pun Cik Nor, ada tengok tu pun kerling2 jer dengan ekor mata....

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?rancangan nie kadang2 mcm bosan skit.Kalau maharajalawak..mmg gempak lah...hihik..:)

      Delete
  4. macma bosan sikit dan tak ketawa sangat...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmm..biasalh..pelakon nak jadi pelawak mmg ssh..layan jer..:)

      Delete
  5. oo. dah abis ke liga lawakk..
    ada tgk jugak beberapa episod awal hari tuh, time2 bosan, boleh la hiburkan hati sket

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah..hehe
      tu lah pasal..xder citer best layan jer lah liga lawak nie...hilang skit bosan..:)

      Delete
  6. Katanya Fizz tak dapat bagi komitmen dengan baik. Eh, tegosip pulak :p Tak tau betul ke tak. IM tak follow sangat pun sebenarnya. Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..ye ker?pttlah dia disingkirkan...xper kurang2 cik nor tahu knapa dia tersingkir..:)

      Delete
  7. x melayan sgt realiti tv ni.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..xper..skadar mghilangkan bosan boleh la..:)

      Delete
  8. tak layan pun yang ni... pernah tgk... tapi tak lawak pun.. hhuuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mmg pon..bosan smacm..nak hilangkan bosan blh la..:)

      Delete
  9. Tak tgk lanvsung.
    Fizz fairuz ala ala jadi manger kmpulan dia la.

    ReplyDelete
  10. Muz ngan family mmg x layan program lawak2 mcm gini. Tak tau knpa...Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..depand kepada diri sendiri...kalau ada channel lagi best citer blh tkar..cik nor guna antena jer..xbnyak choice..huhu

      Delete