Breaking News

Kenapa FB Cik Nor Macam Ni??


Assalamualaikum..

Cik nor konfius jap...kenapa fb cik nor macam tu.Dah seminggu macam tu.Macam tak normal pun ada.Pelik semacam jer.Dok refresh 5x sehari pun still macam tu jugak.Ada sesiapa yang tahu apa puncanya?Kalau ada jalan penyelsaian bagus jugak.Cam pelik jer..nak kata style baru..orang lain punya fb normal jer.

Cik nor punya cam cacat jer..please help me...huhu..paling ketara kat bahagian tepi tu.Berserabut giler...huhu

Itu jer nak story hari nie..babai..:)

24 comments:

  1. mungkin akak kena tukar pakai Firefox ..atau pun reinstall balik chrome tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu tukar firefox fb jadi hang...dah reinstall chrome tp bila buka fb still cam tu gak..huhu

      Delete
  2. Heeee. Xdapet nak tolong. Huhu

    ReplyDelete
  3. mungkin line tenet slow kot cik nor... nnt ok la tu..

    ReplyDelete
  4. musykil jugak nmpk mcam ni..sory cik nor, kita x reti..

    ReplyDelete
  5. Tak pernah pulak jumpa problem ni... Takde idea pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..xper..cik nor pon first time kna mcm nie..:)

      Delete
  6. tak pernah terjadi lagi melainkan kalau tenet slow gila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal nak kata tenet slow..ok jer..huhu

      Delete
  7. Erk, x pasti la, tp sehari dua ni ada masa FB jadi bengong gak, tp bl refresh ok plk.. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xper just sharing...alhamdulillah..hari dah ok dah..:)

      Delete
  8. mcm aneh je.. hehe. x abis loading kot.. hehe

    ReplyDelete
  9. selalunya kena refresh je. fb makin tak betol kot.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg slallu refresh tapi hasilnya mcm tu jgk...may b lah kot..:)

      Delete
  10. cuba tekan tanda pangkah tu..harap2 jadi..slmt mencuba!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..alhamdulillah fb dah ok hari nie..thanks for tips..:)

      Delete
  11. try sure pulak kenapa ni..ade error kot.

    ReplyDelete