Breaking News

Kenapa FB Cik Nor Macam Ni??


Assalamualaikum..

Cik nor konfius jap...kenapa fb cik nor macam tu.Dah seminggu macam tu.Macam tak normal pun ada.Pelik semacam jer.Dok refresh 5x sehari pun still macam tu jugak.Ada sesiapa yang tahu apa puncanya?Kalau ada jalan penyelsaian bagus jugak.Cam pelik jer..nak kata style baru..orang lain punya fb normal jer.

Cik nor punya cam cacat jer..please help me...huhu..paling ketara kat bahagian tepi tu.Berserabut giler...huhu

Itu jer nak story hari nie..babai..:)

46 comments:

  1. error itu pakcik ;) hehe follow blog saya yaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg error thu tak caranya nak baiki error tu.?huhu..dah follow la..:)

      Delete
  2. mungkin akak kena tukar pakai Firefox ..atau pun reinstall balik chrome tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu tukar firefox fb jadi hang...dah reinstall chrome tp bila buka fb still cam tu gak..huhu

      Delete
  3. Heeee. Xdapet nak tolong. Huhu

    ReplyDelete
  4. mungkin line tenet slow kot cik nor... nnt ok la tu..

    ReplyDelete
  5. musykil jugak nmpk mcam ni..sory cik nor, kita x reti..

    ReplyDelete
  6. rasanya kena restart balik nie.....cuba tukar ke mozilla firefox pulak......

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah macam2 sya buat kak tp still mcm tu gak..huhu..dah tukar mozilla tp jadi hang plk..huhu

      Delete
  7. Tak pernah pulak jumpa problem ni... Takde idea pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..xper..cik nor pon first time kna mcm nie..:)

      Delete
  8. tak pernah terjadi lagi melainkan kalau tenet slow gila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal nak kata tenet slow..ok jer..huhu

      Delete
  9. Erk, x pasti la, tp sehari dua ni ada masa FB jadi bengong gak, tp bl refresh ok plk.. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xper just sharing...alhamdulillah..hari dah ok dah..:)

      Delete
  10. mcm aneh je.. hehe. x abis loading kot.. hehe

    ReplyDelete
  11. selalunya kena refresh je. fb makin tak betol kot.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg slallu refresh tapi hasilnya mcm tu jgk...may b lah kot..:)

      Delete
  12. Uishh,peliknya.Tak pernah kena lagi,huhu
    New Entri updated : "Kau Bercuti kat mana ? "

    ReplyDelete
  13. cuba tekan tanda pangkah tu..harap2 jadi..slmt mencuba!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..alhamdulillah fb dah ok hari nie..thanks for tips..:)

      Delete
  14. ohh.. tak tau plak cik nor?? nampak mmg pelik...sbb FB atie mcm biasa je.. dah cuba log out, pastu login balik...
    (takutnya virus)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..xperlah atie...mmg pelik pon...lain dari yg biasa...dah tp still macam tu gak..huhu...harap2 bukan virus atie..:)

      Delete
  15. mmg macam tu cik :) fb kakak sy pon cmtu jgk..da upgrade la katekan

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ye ker?naper cam pelik jer farra?huhu

      Delete
  16. Assalammualaikum...cik nor,

    naper lak tu FB cik nor,

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...mselim

      entahlah mselim...bengong dah gamaknya..haha

      Delete
  17. try sure pulak kenapa ni..ade error kot.

    ReplyDelete
  18. dah berkurun tak buka FB.. ntah ape jadi lah FB tu skrg. haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik..ini lagi bagus pada cik nor..:)

      Delete
    2. mak aihh.. x bukak langsung.. bagus nyer.. cool jer kan.. :) cik nor.. bawak bersabar yer..

      Delete
    3. baguskan aisya tu xlyn fb...:) alhamdulillah dia dah kembali ok..:)

      Delete