Breaking News

Pageview


Assalamualaikum

Hari nie macam blur jer nak share apa dengan korang.rasa macam tak der idealah pulak nak menulis.Kalau tak menulis kat blog nanti korang rindulah pulak blog merapu cik nor nie.(Sila muntah hijau sekarang jugak)haha.

Hari nie rasa macam nak share pageview jer dengan korang.Diam tak diam pageview cik nor dah mencapai 87k.Perghh ..kira tinggi jugaklah tu pageview.Faham2 jer lah blog cik nor nie buka fofular mana pon.Blog suam2 kuku lah orang kata.Tapi nak buat macam mana blog nie ada peminat dia yang tersendiri.Kat mana diaorang minat? Tu kena tanya pengunjung tetap cik nor..hhihi

Cukup untuk hari nie.Lain kali merapu lagi..:)

38 comments:

  1. Tahniah... Lama2 boleh capai 87 juta pula ;)

    ReplyDelete
  2. wahh tinggi tu, cantik nombor pageviews akak. tahniah!

    ReplyDelete
  3. banyak tu.... suka kan.... keep on blogging

    ReplyDelete
  4. Salam cik nor,

    hebatlah tu, blog saya tak seberapa sangat pun pageview nye..

    P/S: pertama kali mengomen di sini..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam syamil..

      hebatlah sgt..hehe..InsyaAllah past nie meningkatlah tu..:)

      p/s: terima kasih..:)

      Delete
  5. Hehee. Ok la tu ciknorr. 87k tuuu

    ReplyDelete
  6. Lama-lama akan meningkat lagi memandangkan cik nor ada peminatnya sendiri.

    ReplyDelete
  7. Ehh pageview blog kita lebih kurang la Cik Nor ekeke. Tapi Nad punya post baru 200+ :( Malasnya la Nad meng-update entry eh hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?mmg ada chemisterylah kita berdua nie...haha..xper blog nad ramai followers..:)

      Delete
  8. waweeeeee!!!banyak tuuu..tahniah3!terus aktifkan dirimu =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..terima kasih...InsyaAllah..:)

      Delete
  9. wah.. byk la tu.. cuba convert dgn duit... jutawan tu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg banyak..klu convert jadi duit dah blh g mekah banyak kali dah..hihik

      Delete
  10. banyak tu cik nor.. tahniah..
    kalau boleh tukar ngan duit, dah kayo dah tu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)
      mmg dah kayo..dah blh blanja mimie g honeymoon ..haha

      Delete
  11. Dahsyat mu cik Nor.... teringat zaman kita memula berblog dulu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak..jangan ingat kisah dlu2 kak..malu cik nor..haha

      Delete
  12. Replies
    1. sampai 2 kali akak komen..semangat tu..hihik

      Delete
  13. Wah tahniah cik nor..keep it up k..=D

    ReplyDelete
  14. balik check saya punya pageview.. lebih kurg je.. hehehe

    ReplyDelete