Breaking News

Ini Dia....


Assalamualaikum..

Hari nie dah hari minggu, so korang faham2lah kalu cik nor tak terjah blog korang.Itu bermakna cik nor sedang bercuti sakan dihujung minggu bersama yang tersayang.Haipp...bersama keluarga tercinta la..hihik

Ini lah jawapan kepada baju baby yang cik nor post semalam.Siapa nie.Nie lah anak buah cik nor yang baru.Lahir pada 20 Disember 2013 secara normal di Hospital Kuala Krai.Perghh..detail tu cik nor bagi.haha.Nie baby girl n berat 2.4 kg semasa lahir.Sekarang tak tahu berapa dah beratnya sebab cik nor tak jumpa lagi dia sejak dia dilahirkan.Teruja sangat sampai ambik annual leave hari khamis sebab nak jumpa puteri baru dalam keluarga kami.

Nama dia jangan tanya sebab belum decide lagi nak letak nama apa.hehe.Tunggu yer cik nor bagi nama.Maka terjawablah persoalan saper punya baju baby tu...hehe


p/s: Anak buah dah 8 orang n cucu pulak dah 3 orang...hehe

20 comments:

  1. oh dpt anak buah rupanya...hehe comey je..:)

    ReplyDelete
  2. ramai dh anak buah dia.., tggu ank sndri plak nnt... hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg ramai..anak sendiri tu yg parah skit..haha

      Delete
  3. alolololo.. comelnyaaa.. geram ngan bby.. :)

    ReplyDelete
  4. Anak buah masih sikit lagi tu cik Nor suh kakak produktif lagi hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. halamak..kakak2 cik nor smua dah kertu la akak..nie may b dah last produk..hihik

      Delete
  5. Alolo comelnya..geram tgk!! Meh kiss sikit..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...kiss la tgh asyik tdo..mlm nak berjaga la..:)

      Delete