Breaking News

Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 April 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 April 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

57 comments:

  1. Assalammualaikum..cik nor,

    selamat bersegmen,..hehehe mselim3 pun join gak...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      terima kasih...gud luck too mselim..:)

      Delete
  2. Akak pun dah join. Good Luck u

    ReplyDelete
  3. Salam ...Selamat Bersegmen & Godd Luck Ya..
    Singgah Sini Dari Segmen Yg Sama ..
    Done Follow Sini
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. salam cik nor,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/22/segmen-12-jam-bloglist-8-mialiana-com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam syuhada...
      terima kasih..:)

      Delete
  5. zam dtg terjah dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. xper nad..lain kali kak mia buat lagi..:)

      Delete
  7. dah habis kan..result dah kuar ke?? harap cik nor berjaya..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap...blm lagi rasanya..terima kasih farah..:)

      Delete
  8. Singgah sini ;)

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. terbang singgah kat sini sambil gelak2 :D

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen dan berblogwalking..tak sempat nak join lak

    ReplyDelete
  11. hi,singgah dari segmen mia liana :)

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama..all the best ! ^_^
    jom ke blog syira..
    syiralokman.blogspot.com :)
    ada giveaway 3 hari lagi ^_^

    ReplyDelete
  13. Blogwalking dari segmen yang sama ^^

    Jemput join :) Lagi 6 hari nak tamat.

    Hadiah menarik spt BAP cap, herbalife, shawl sugarscarf, bawal rose,naked 2 eye shadow dan byk lagi.

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com

    Good luck ya!

    ReplyDelete
  15. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu.. boleh follow ayu sekali ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. Saya singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

  17. Dhiya singgah dr blog kak mia
    http://dhiyadahlia.blogspot.com/

    ReplyDelete