Breaking News

Giveaway Peserta Bertuah


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:


Pemenang akan menerima sehelai blouse gojes menawan ni. Mungkinkah anda pemenang bertuah tersebut. Jengjengjeng… Jom! Sama-sama kita raikan GA simple ni.


TAMAT: 31 DISEMBER 2013

40 comments:

  1. cantik lah blous nya ciknor...
    Good Luck...:)

    ReplyDelete
  2. all the best normie...sy pun join GA nie jugak..hahaha..hopefully menang model tuh..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih....eh..melampaulah tu azlan..haha

      Delete
  3. Selamat berGA, semoga berjaya cik nor.

    ReplyDelete
  4. Cik nor confirm okje tak muat blouse tu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau akak xmuat..anak dara akak yang 2 org tu kan ader..hihik

      Delete
  5. Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta RASMI Giveaway Peserta Bertuah

    *andai entry penyertaan anda tidak tersenarai sila maklumkan di kotak komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. sya dah semak kak tapi nama sy xtersenarai gak,...huhu

      *saya dah maklumkan dalam kotak entry akak..:)

      Delete