Breaking News

SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE & MENANG HADIAH MISTERI!




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat blogger semua. Kali ini Zam ingin menjemput anda untuk menyertai SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE dan di dalam masa yang sama anda juga berpeluang MEMENANGI SATU HADIAH MISTERI dari Zam! Insya Allah segmen ini mampu memberikan manfaat kepada setiap blog yang mengambil bahagian :)

Zam akan memasukkan blog peserta ke dalam bloglist khas Zam di sepanjang bulan Oktober, & di penghujung bulan Zam akan memilih salah seorang peserta untuk menerima sebuah hadiah misteri dengan menggunakan Random.Org.

Segmen ini akan berlangsung mulai 23 September sehingga 27 September (11.59pm).

Syarat-syaratnya:
  1. Masukkan blog ZAMANI ABE ke dalam bloglist di blog anda (Penting).
  2. FOLLOW blog ZAMANI ABE.
  3. LIKE Page Abe Za In Da Blog Di FACEBOOK .
  4. Sediakan entri dengan tajuk SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE & MENANG HADIAH MISTERI!  
  5. Copy kod di yang disediakan, paste kan di HTML entri anda, dan publish.
  6. Hantarkan link penyertaan anda di ruangan komen entri ini :)

  7. (kredit idea hasilkan segmen mudah dan pantas ini kepada Mialiana.Com)

68 comments:

  1. Assalammualaikum... cik nor,

    selamat bersegmen... moga berjaya..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      terima kasih..:)

      Delete
  2. selamat bersegmen cik nor
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  3. Best of luck ya sis! Rasanya blog Zamani ni pun familiar je.. Wah, famous jugak blog ni..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Singgah dari segmen yang sama :)
      Gud Luck :)

      http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

      Delete
  5. selamat bersegmen.semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen

    Saya pun join juga

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen =) good luck yup

    ReplyDelete
  8. cik nor, gud luck tau.. all the.. mama menabung untuk cik nor... hihi

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen dan semoga berjaya cik nor.. :D

    ReplyDelete
  10. Apa yg boleh komen utk entri segemn...huhu...Selamat bersegmen cik Nor!

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum..salam perkenalan..dari segmen yang sama

    http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    datang singgah dan follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...salam perkenalan kembali...:)

      thanks..:)

      Delete
  12. salam. segmen yang sama http://jmbelog.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  13. Salam.. Selamat bersegmen... Blogwalking kat sini.. Hehe :D

    ReplyDelete
  14. jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  15. salam,
    datang dari segmen zamani abe
    http://www.kisahsidairy.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html
    good luck and happy blogging..

    ReplyDelete
  16. dari segmen y same..
    http://acikliena.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.. Eraz datang dari Segmen Zamani Abe & Menang Hadiah Bertuah.. Bergolek-golek ke sini sambil cuci mata..

    http://www.erazfadli.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  18. ayu datang dari segmen yang sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen bloglist istimewa..boleh la join nanti...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum dan hai.. singgah sini dari segmen yang sama :) jalan jalan makan angin sini..

    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

    ReplyDelete