Breaking News

Jumaat Tiba Lagi...

Assalamualaikum....

Hari nie rasanya macam entry tanpa gambar lagi.Harap maklum lah kawan-kawan semua.Bukan malas tapi tak de idea nak snap apa..hehe

Hari nie cik nor tak on9.Faham2lah yer cik nor dah cuti hujung minggu.Jangan jeles yer kawan2.hihi.Xper sikit masa lagi Warga Johor akan join kami (Kelantan, Terengganu & Kedah) cuti dihari jumaat.Best apa cuti hari jumaat.Kepada kaum adam rilex jer nak g solat jumaat.Xderlah tergesa2 dari pejabat nak g masjid.Kalau cuti hari jumaat mest semua pakai baju melayu g solat Jumaat bukannya pakai baju kerja lagi.aiii..masa tu leh tengok kaum adam handsome dan kacak berbaju melayu.Cik nor suka sangat tengok kaum adam berbaju melayu.Walaupon orang tu xencem tapi bila berbaju melayu sejuk mata memandang.Tak gitu kawan2..hehe

Alahai..merapulah pulak cik nor nie.itu pendapat cik norla.Bagi korang cik nor tak tahu lah.Mesti korang suka cuti hari ahad...hehe.Oklah..stop kat sini dulu...see u again..:)




 Sumber gambar: Pakcik Google

18 comments:

  1. menyampah ja tengok orang laki hari jumaat dok lepak kedai makan smbil gelak ketawa dan buat bodoh mcm tak dak apa .. macam bukan hari jumaat la... serius muka x malu... keja kerajaan plak tu.. rasa nya rehat tu dah bagi lama kan. lepas smyg tu kau gelak la puas2 .. betol x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..mmg menyampah btl lieya klu mcm tu.Kalau xmo g solat jumaat janganlah dok melepak kat kedai makan.Balik tdo ker..org dok kat pejabat kan lagi bagus..buat malu jer..huhu

      Delete
  2. betul2..cuti hari Jumaat best sikit..hehe Salam Jumaat :D

    ReplyDelete
  3. Selamat bercuti dan salam jumaat....:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berhujung minggu dan salam ahad..:)

      Delete
  4. salam jumaat... suka jumaat sbb blh extra pahala... :)

    ReplyDelete
  5. Dedulu johor mmg cuti hari Jumaat Cik Nor....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?skarang kembali kepada yg asal la..:)

      Delete