Breaking News

Al-Fatihah Buat Azean Irdawaty

Gambar ihsan pakcik Google

Assalamualaikum

Petang semalam cik nor balik hantar Mr.Pupple balik kampung.Kenapa?Kakak sulung cik nor nak guna nak g tengok kakak yang no.2 kat hospital.Dia nak bersalin.Lagi pun Mr.Pupple xguna pon dok tersadai kat garaj jer time cik nor kerja.hehe.Bawak baliklah biar dia lasak sikit walaupon badan dia dah calar balar dikerjakan cik nor.hihi

After solat isyak...tengah makan nasi.alamak kantoi diet cik nor, adik cik nor inform..pelakon Azean Irdawaty dah meninggal lebih kurang pukul 8.30 malam macam tu la.Dia baca kat FB kalau xsilap la.

Apa-apa pun takziah buat keluarga arwah Azean Irdawaty.Al-fatihah buat arwah.Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman...aamiin

p/s: Dari DIA kita datang kepada DIA akan kembali....

62 comments:

  1. Takziah kepada keluarga arwah...

    Semuga segala amalannya diterima olehNYA...

    ReplyDelete
  2. al-fatihah....semoga dia ditempatkan dikalangan orang yang beriman...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. al-fatihah.. semoga ditempatkan di kalangan orang yang beriman dan beramal soleh..

    ReplyDelete
  4. salam takziah la buat kelurga beliau...alfatihah

    ReplyDelete
  5. Dari DIA kita datang kepada DIA akan kembali..

    ReplyDelete
  6. salam takziah dan al-fatihah, thanks for sharing this news cik nor, farah baru tau ni...

    ReplyDelete
  7. salam Takziah untuk family arwah.
    Al fatihah...

    ReplyDelete
  8. al fatihah
    yumida pun baru tahu lepas tgk meletop semalam

    ReplyDelete
  9. Al fatihah-amin
    salam takziah utk sluaruh ahli kluarga arwah ...

    ReplyDelete
  10. al fatihah semoga di tempatkan di kalangan orang yang beriman

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum.. cik nor,

    Al-Fatihah...

    mselim3

    ReplyDelete
  12. Al-Fatihah buat arwah.. kehilangan besar pd industri seni..:(

    ReplyDelete
  13. Al-fatihah...arwah kuat semangat, 8 tahun dia bertarung dgn kanser..Tabahh betul dia.

    ReplyDelete
  14. inna lillahi wa inna ilaihi rojiun...

    ReplyDelete
  15. salam cik nor...

    Alfatihah juga buat arwah..moga dtmpatkan bersama dgn org2 yang beriman juga..amin...

    ReplyDelete
  16. Moga beliau di dalam rahmat Allah sentiasa. Ameen..

    ReplyDelete
  17. semoga rohnya dikalangan mereka yang beriman..

    ReplyDelete
  18. Al=Fatihah..yes. abe kie berasal dari Machang..

    ReplyDelete
  19. innaillahi wa innailaihirojiun... moga rohnya dicucuri rahmat... amin...

    ReplyDelete