KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, April 30, 2013

Chim Chum Oh Chim Chum Part 2

 Assalamualaikum....

Jom layan gambar muka2 buadak kenyang tahap maksimum.Macam2 ragam pon ada lah..Tapi makanan yang diambil still bnyak lagi.Nak tak nak paksa jugak budak dua orang nie habiskan.Sebab diaorang yang eksaited nak g makan steamboat.Cik Nor just ikut jer.perasaan nak makan tak derlah membuak-buak sangat.haha
 Hah...ada lagi gambar cik nor ruapanya.Jelas tergambar dimuka cik nor bahawa cik nor sudahj kekenyangan yang amat sangat.Haha.cer tengok makanan masih banyak lagi...Paksa gak mulut nie untuk mengunyah.Tapi last2 tak habis jugak..haha.Tinggal cam tu jer.Nie lah akibat bila tamak haloba..huhu
 Nak jugak bergambar kat signboard dia walaupon dalam kegelapan.Janji signboard dia nampak walaupaun muka comel cik nor tak nampak...boleh tak cam tu?haha
Zue bukan main gumbira lagi lepas makan chim chum.Kenyang dah tu gamaknya..haha.Atau pon tak puas hati ngan pekerja kedai tu...haha.Apa2 pon kami tak mahu pergi dah kedai nie..haha.Ini pertama dan terakhir kami datang...huhu

Oklah cukup untuk kali nie.Ada cerita best aku post lagi kat sini..babai..:)

42 comments:

  1. apa yang tak puas hati sangat tu sampai tak nak pergi lagi kat situ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmm..steamboat yg dia sediakan tak freshla...udang dah lembik...pastu dia punya dapur guna arang.Nak mtk dapur baru sbb yng lama tu bara mcm dah tak de..siap kna cas RM10 lagi.huhu.Dia punya pelayan tak mesra alam..huhu

      Delete
    2. Tupai tupai di shah alam sebelah giant seksyen 13 ok.

      Masih teringat lagi kesedapan tomyam kelapa. Pergh

      Delete
    3. mak aii..jauh tu...saya kat kb bla masa lah blh g sana?huhu

      Delete
  2. wah..nampak muka kekenyangan disitu

    ReplyDelete
  3. wahhh xnmpak pun xper sb org tau dh comel..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..puji ikhlas ke tak tu en.harith?haha

      Delete
  4. wowww bestnya jalan jalan cari makan bersama kawan kawan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik...mmg best mak dara..tapi yg tak best bila duit hampir pokai..haha

      Delete
  5. wow..macam best jer tempat tu...tp mmg terpancar muke kekenyangan..hihihih

    ReplyDelete
  6. haishhh.. 2x kali tgk, 2 kali gak jaa terliur. xleh jadi ni, kena gak gi pekena chim chum minggu ni nih,....hee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...pergi jaa jgn tak g....tp g food village yer..:)

      Delete
  7. serius,onie paling takley masuk steambotttttt.... T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..cik nor layan jer walaupon elergik..:)

      Delete
  8. wahhh..... best2!!!! terserlah muka kekenyangan^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mmg pon..balik ssh nak tdo..:)

      Delete
  9. balik rumah tgk perut..kembang tak?hahaha..

    ReplyDelete
  10. akak...tahniah...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/05/april-2013-love-me.html

    ReplyDelete
  11. salam heeee chim chum dekat je dengan area rumah sy kak.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      ye ke?nnt blh srh afida blanja nnt..:)

      Delete
  12. hahah...nanti cik akak tumpang juga dear...col akak..haha..cam bebeno je cik akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..blh jer cik akak......ok...tak per..:)

      Delete
  13. Alaa, pergi makan tak ajak Najwa sekali. Hehe :D

    ReplyDelete
  14. kalau boleh tapau bawak balik kan best....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..klu blh tapaw lama dah tapau bawak blk..haha

      Delete
  15. jalan2 cari makan...hehehe...jangan lupa baca bismillah...k

    mselim3

    pls: sedap steamboat dah lama mselim3 x makan steamboat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap...tak mungkin dlupakan..:)

      p/s:jgn lupa mkn yer a.selim..:)

      Delete
  16. wah.. sedap pekena steamboat.. kira asli la sebab dapur guna arang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mmg sedap..bkn takat asli tp mcm kunolah plk..haha

      Delete
  17. Replies
    1. sdap gak..ada 2 sos...manis dan pedas..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...