KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, May 1, 2013

SeLaMaT HaRi PeKeRjA 2013



Assalamualaikum...

Selamat hari pekerja buat rakan2 blogger yang bekerja.Semoga cuti hari pekerja ini di manfaat dengan baik.Aku nak cuti hari khamis tapi bos aku tak bagi.Frust nie..huhu



34 comments:

  1. hehe.tak apa kak jangan frust..nanti kta balas dendam kat bos

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak frust pon tp buat2 frust jer..haha..bla nak bls dendam tu nana?haha

      Delete
    2. haha..entahlah..akak pon tak thu..haha

      Delete
  2. selamat hari pekerja..tamo frust2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari pkerja kembali...ok..:)

      Delete
  3. selamat ari pekerja jugak :)

    ReplyDelete
  4. Slamat bercuti cik nor dan selamat hari pekerja

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat bercuti dan selamat hari pekerja kembali..:)

      Delete
  5. selamat hari tidur cik nor...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..elamat hari tdo kembali timi zero..:)

      Delete
  6. Selamat hari cuti. Tingkatkan produktiviti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hr cuti kembali...insyaAllah..:)

      Delete
  7. Selamat hari pekerja utk awak juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari pekerja jgk Yb hanif idrus..haha

      Delete
  8. selamat hari pekerja
    dah kerja dah hari ni kan? hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari pekerja...

      yap..dah kerja..huhu

      *a.sop hadiah dah msuk dalam sampul surat tp blom pos lgi....xsempat...sori..:)

      Delete
  9. happy belated labour day...he he he...hari ni dah kerja baru nak wish...ekekekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari pekerja kembali...cik nor pon sama farah..dah msuk kerja balik bru nak wish..:)

      Delete
  10. kalau boss tak bagi mclah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tak blh sbb minggu dpn nak g interview plk..:)

      Delete
  11. Replies
    1. selamat hari pekerja jgk mimie..:)

      Delete
  12. selamat hari pekerja juga (walaupun dah lambat ucap)..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...