KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, April 1, 2013

Chef Lanz...I'm Coming..:)

 Assalamualaikum....

Dah lama aku tak ajak korang menternak lemak kan?haha..Hari nie jom kita kembali menambah lemak kat badan kita yer...(Mana blogger yg diet..jangan rosak kan diet anda itu...pesanan ikhlas dari cik nor..:)Wah mcm sedapkan spagetthi bolognese aku tu..aku tak reti nak sebut bolognese tu..aku just order spagetthi kuah merah jer.haha..Biasalah orang kampung tapi nak makan makanan barat.Itu lah padahnya.Korang jangan cerita kat orang tau..Malu cik nor bila 1 Malaysia tahu..haha
 Nice kan gelas dia.Terasa macam minum dalam botol lah pulak.Kalau dah jakun memang tak kan hilang jakun nya.Apa2 pon layan jer cik nor yang jakun ini...peace yoo...sebenarnya kat dalam tu air sirap limau jer.Bukan air strawberi ke hapa tu.haha..Kalau adik aku dia panggil air kenduri kawen..:)
Nak nie dessert yang dia sediakan sekali dalam pakej yang kami makan tu.Sebenarnya air dan dessert nie percuma.Kami cuma bayar untuk spageethi bolognese then kawan aku pulak makan yee mee Sizzling..Kami just kena bayar RM14.00 untuk 2set hidangan kami.Murahkan kedai ni.Kedai makan nie baru buka sebenarnya.Masa kami pergi tu masih ada promosi.Promosi dia sehingga 14 April 2013 nie kalau tak salah aku la.Opss..lupa nak mention tempat dia.Berdekatan dengan Selera Cik Siti, Jalan Hospital , jalan nak pergi ke Panji tu.

Oklah...setakat ini dulu untuk kali ini.Aku nak g rehat...ada masa aku hupdates lagi..babai...:)

45 comments:

  1. emmm.. tetiba rase teringin nk makan smua ni...

    ReplyDelete
  2. yummylicious kak... bak cket...tapi jauh la pulak kita kan?

    *kak saya dah kawen la kak... takkan nak kawen lagi...ekekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah habisla farah..haha...klu dekat tiap2 mlm ajak farah join dinner..:)

      *tu la saper srh ltak gambar barang hantaran..haha

      Delete
  3. Replies
    1. alamak dah habis la mak dara..tak sempat nak ajak mak dara join skali..hihik

      Delete
  4. prmosi ea? masa tu mmg murah la kot ea..hehe.. dlm perancangan nk berdiet ..tapi tak konsisten..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. may b lah kot...mcm saya lah..last2 badan naik mndadak..:)

      Delete
  5. Tak pernah lagi makan spagetthi bolognese ;) Mesti sedapppp.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sdap sgt kak..licin sy kerja kan..haha

      Delete
  6. ehehe lemak pun nk kena ternak ke...ekeke :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. knalah en.harith..tak pernah buat ke?haha

      Delete
  7. amboi sedapnya makan..nak jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik...dah habis lah kak..lain kali sy blanja akak..:)

      Delete
  8. yalah sangat meliurkan..boleh bagi tak...) gurau ja ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. a.etuza dah habis la..sori sgt2..hehe

      Delete
  9. nampak mcm menarik tu...kat mana kedainya ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kb, kelantan...chef lanz sebelah ngn selera cik siti..:)

      Delete
  10. msuk blog ni mesti rase terliur je tgok makanan sedap2..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. linda terliur jer blh..mkn xblh..kna diet.nak jd pengantin baru kan..hihik

      Delete
  11. Kalau nampak makanan kesukaan ni, dah tak kisah pasal diet lagi dah. Tetiba perut berkeroncong..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu ibu...ngap sampai tak igt dunia..:)

      Delete
  12. Replies
    1. haha..dah habis la...lain kali akak blanja..k...:)

      Delete
  13. Replies
    1. alamak dah habis la..len kali lah yer...hehe

      Delete
  14. SEdap nya cik Nor...
    makan dulu lepas tu baru fikir pasal lemak..haha:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sdap atie...haha..btl tu..thu2 baju dah tak muat nak pakai..:)

      Delete
  15. cik nory ni suka rosakkan diet nory taw....
    cmne nory nak kurus ni...
    nafsu makan makin membuak2 bila tgk gmbar2 dia atas...
    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sori nory...cik nor nie diet gak tp kadang2 jer..haha..diet tak mnjadi..:)

      Delete
  16. Replies
    1. haha...sila jgn terliur ya wanieys..:)

      Delete
  17. mmg nampak sedap cik nor kuah dia banyak....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...