Breaking News

Bubur Nasi Ku Tidak Kosong Lagi..:)


Assalamualaikum...

Aku sebenarnya dah kekeringan idea nak tulis apa hari nie.Aku belek2 gambar kat dalam pc aku then aku jumpalah gambar bubur nasi nie.Just untuk mengisi kekosongan entry baru.Alahai...ayat cam nak mintak simpati suruh orang baca blog aku lak plk...haha.Tapi korang memang the best lah layan jerr blog merapu aku nie.

Dah2 tak mo merapu lagi.Berbalik kepada gambar kat atas.Di dalam entry SINI aku ada ceritakan bubur nasi perisa ayam ku  kosong.Sekarang tidak lagi.Dia sudah berubah wajah.See, meriahkan.Memang seleralah aku nak makan.haha.Habis satu mangkuk kenyang tahap maksimum.Nak tahu apa aku campak dalam tu.hihik.Bawang goreng, daun bawang, daun sup xde sebab kehabisan stock, ikan bilis n sebuk lada sulah.Perghh..memang  sedap lah.Aku tumpang makan yang roomate aku punya sebenarnya..haha.Muka tak malukan aku...haha.

Oklah setakat ini dulu merapu aku buat kali ini.Ada masa aku post entry baru lagi .Babai...:)

32 comments:

  1. bubur nasik mmg best mkn mcm tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya btl tu sarah...mmg menyelerakan...:)

      Delete
  2. rezeki kena share2 kak..hehe..mmg betul2 'meriah'

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hehe...mlm nie balk buat yer aina...really aina?hehe

      Delete
  4. Assalammualaikum...

    ok lah tu makan bubur nasi tu.. kalau masa mselim3 demam, bubur lah makanan paling sedap...benda lain dah x selera...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam

      hihik..sdap abg selim....mstilah bnda lain dah tak selera dah...huhu

      Delete
  5. jadi maksudnya saya best la?? hahha, gurau jeee :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang mcm tu lah kot..haha..:)

      Delete
  6. Replies
    1. hehe...skali skala mkn mmg sdp..klu hari2 mesti jemu..:)

      Delete
  7. cer hantor sikit...barang semangkuk dua...hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..klu sebelah rumah tak mtk..sure cik nor g hantarlah..:)

      Delete
  8. bubur mmg sdp dimakan.kalau time demam & takde selera makan memang sy buat bubur.suka makan bubur kosong dgn ikn bilis grg & telur masin..hehe..habis,licin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. perghh...mmg sedap tu...tak demm pon sdap gak makn..:)

      Delete
  9. wah, sedapnyaaa..
    makan time santai best ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap..btul anna...best sgt menikmatinya saat2 bersantai..:)

      Delete
  10. Cik Normi buat pasti sedap lah.. ^^

    ReplyDelete
  11. wah!!! letak lada sulah mmg menyengat!! sedap!

    ReplyDelete
  12. salam =)

    bubur nasi lau xde aym ngn bwg goreng mmg xsah..lau yaya la..nyummy..sedap ^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      yap ...btl tu cik yaya...sdap oo..:)

      Delete
  13. IOkje pun suka gak bubur nasi ni...kalau ada telu masin ke....ikan masin ke, lauk lebih semalam ke...bedal aje haha

    ReplyDelete