Breaking News

Not In Mood....

Assalamualaikum

Hari aku not in mood coz....my blog tak seperti selalu.Ada yang tak kena dengan kotak komen aku.Biasa aku nak bls komen just tekan reply jer..ni tak thu aku tergodak apa semalam buka2 kotak komen aku tak kluar.Buntu aku sekejap.Tak thu nak buat macam mana dah nie.Sapa-sapa yang expert tolong lah aku, bantu lah aku dalam menangani masalah kotak komen aku.Dia kluar asing dr entry.Aku nak kluar skali ngn entry baru senang nak komen.Then bawah yang orang komen tu aku nak ada butang reply terus.How can ai do my friend.Please help me....:(


36 comments:

  1. salam nor.. mama komen sini.. dpt x?

    ReplyDelete
  2. Dah okay dah! Jangan sedih2 lagi! Happy blogging! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..berkat usaha kerja keras kak mia...:)

      Delete
  3. Dah boleh komen ni. Bolehlah senyum semula ye NOr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bru dapat..cian k.mia separuh hari dia cr jaln penyelsaian...huhu

      Delete
  4. ooh dah tukar template ye cik normi...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap...templete lama ada masalah..nie pon nasib k.mia tlg..klu tak mmg dah ttp blog nie,...huhu

      Delete
  5. kaknor tukar templete ya... :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. yer k.ina templet lama ada masalah..:)

      Delete
  7. Assalammualaikum..

    dah imej baru lah blog nie...orait.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam

      thanks a.selim..tp tak thu nak solek lah a.selim..haha

      Delete
  8. Salam..dh o.k ke Nor?..senyum sokmo k.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam.alhamdulillah..dah ok kak...:)

      Delete
  9. Lorrr...ciannyer dia. Skrg dah ok kan? Jgn runsing lagi yer... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap...k.mia yg tlng buat...ok...senyum sokmo..:)

      Delete
  10. kunjungan perdana gan...
    salam kenal dan sukses terus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...salam kenal kembali n thank you..:)

      Delete
  11. Wasalam.. alahai sian dia ea? tapi sekarang tengok macam dah ok je kan? dah boleh reply2 dan mengomen. :) Alhamdulillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam....alhamdulillah dah ok...nasiblah k.mia tlng...klu tak dah lingkup blog ni..huhu

      Delete
  12. dah tukar template?

    long time no masuk sini.
    hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah....ye ker?
      thanks sudi singgah cni..:)

      Delete
  13. Salam kenal bloggers. Jemput join GA nina ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal kembali...InsyaAllah..:)

      Delete
  14. nor ada try ngedit ke sebelum ni? pasni kena beringat kalau nak usik koding blog tau, kena preview dulu....

    ReplyDelete
  15. @jaakecik
    nor xedit apa2 pon jaa..just main2 tukar2 layout jer..tiba2 kotak komen tak kluar..coding mmg tak usik langsung pon ja..huhu

    ReplyDelete
  16. dah dah ...jangan nangis...dah okkan...hehe

    ReplyDelete
  17. @hainom OKje
    dah tak nangis dah...okla..haha

    ReplyDelete
  18. Kdg2 mslh coding... Sy pun hdpi mslh yg sma.. Rmai xleh komen... Cuma blh share... Kdg2 kalau cmputer kita byk cache n history yg x dicuci mengganggu coding blog juga... Kalau jadi lagi..cuba la clean cache n history...

    ReplyDelete
  19. @maria firdz
    oo..ye ker?terima kasih sharing tips..nnt nak cuba ya...:)

    ReplyDelete
  20. Aritu tak boleh komen..
    Ni AJ komen puas2... =D

    ReplyDelete