KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, April 8, 2013

Kereta Klasik

 Assalamualaikum....

Aku tetap updates blog walaupon blog aku nie masih lagi bermasalah.Ada yang boleh komen dan ada pulak yang tak boleh.Buntu dah aku memikirkannya.Apa masalahnya pon aku tak tahulah.Oklah berbalik kepada tajuk entry kat atas tu.Gambar ni aku snap masa aku tunggu pakwe housemate aku g beli tiket nak tengok bola.Kalau tak silap Kelantan vs Sarawak.Rasanya masa aku sampai acara nie dah habis sebab tak banyak kereta klasik yg tinggal.Maaflah kereta tu tu nampak kecik jer sebab snap dalam keretanya.Tempatnya..di perkarangan Stadium Sultan Muhammad IV.
Eh..baru perasan...gambar yang samalah plk.Ada lagi kat depan kereta kami van-van klasik.Takut nak snap.Sebab apa aku takut tengok van tu.Alah..van panjang bentuk empat segi tu.Kalau korang tengok cerita seram Thailand mesti ada van tu.Tu aku takut nak snap...haha.Penangan tengok sangat cerita seram Thailand ...haha

Oklah tak mo lah melalut panjang-panjang nnt korang bosan lak baca blog aku yang tak seberapa nie...babai..:)

30 comments:

  1. Wan minat keta beetle nie...cute. Body pun kuat. Tahan lasak. CUma maybe lembap sket la jalan...heheh :)

    ReplyDelete
  2. @mohd ridzwan ismail..haha..saya panggil kete kura-kura..sbb bntuknya mcm kura2 past tu..jlan pon slow..haha

    ReplyDelete
  3. kereta klasik ni terbaik kan.. abah ada satu kereta nissan yang lama.. org nak beli pun xnak jual sbb sayang...

    ReplyDelete
  4. @deno...yup btl tu..tp kna pandai jaga..baru tahn lama..:)

    ReplyDelete
  5. volkswagen das auto...hehehee

    PS: komen masih prob la cik nor...ni sy bukak popup window dpd homepage...baru boleh...:(

    ReplyDelete
  6. salam =)

    hehe..tau takot..tetibe tringt citer seram thailand ea...haha

    ReplyDelete
  7. Stadium sultan muhammad iv. Orghe Kelate ke.

    ReplyDelete
  8. @cik yaya...waalaikumusalam
    haha..thu tak per..:)

    ReplyDelete
  9. @shameel Iskandar
    iye..anak jati kelate n kerja pon dkelate..:)

    ReplyDelete
  10. ohh di stadium ni... bila pergi sana tuuu??

    p/s : blog ada masalah? ok jer jaa boleh komen ni?

    ReplyDelete
  11. kereta klasik memang cantik..kalau tengok cerita P. Ramlee, suka tengok kereta lama-lama camtu.

    ReplyDelete
  12. kereta tu ada aircond tak cik Nor

    ReplyDelete
  13. Kereta klasik tapi harganya mahal! Biasalahkan barangan antik,kan mahal harganya

    ReplyDelete
  14. @jaakechik
    sabtu mggu lps(06/04/2013)
    ada org tak blh komen jaa..huhu

    ReplyDelete
  15. @kawan ucu
    peminat tegar citer p.ramlee nie...haha

    ReplyDelete
  16. @hainom okje
    tak thu lah akak..tgk dr jauh jer..may b ada kot..hehe

    ReplyDelete
  17. @teratai
    tu lah pasal...kna pandai jaga..klu tak banyaklah duit melayang..:)

    ReplyDelete
  18. @hatimi tahiruddin
    awak kaya blh la beli..haha
    ada lg la...huhu

    ReplyDelete
  19. suka tengok kereta2 klasik ni..dah susah nak jumpa kan skrg ni..:)

    ReplyDelete
  20. @atieYusof Family
    owh..ye ker?klu nak tgk kete klasik kna tunggu diorang wat pameran mcm nie lah..:)

    ReplyDelete
  21. byknye Wak Segan ni... hehe.. mesti van yg dalam cerita scooby doo tu kan? :)

    ReplyDelete
  22. oh..limosin ea van panjang tu? heeh..smart la..sya suka tgk benda yg klasik2 nie..hehe

    ReplyDelete
  23. @nana liena
    haha..ye ker?akak tak suka..takut tgk van tu...sbb slalu tgk citer seram thailand..haha

    ReplyDelete
  24. haha.. yeke? cerita apa tu.bak mai tajuk..nak try tgk..heeh

    ReplyDelete
  25. AJ baru cakap dengan Mr.JR aritu..
    Teringin nak naik kete antik... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..apa lagi soh lah dia sewa bawak AJ jalan2..haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...