Breaking News

Fernleaf CalciYum Membantu Menyokong Sistem Imum Dan Sistem Pencernaan Anak Anda Dengan Probiotik DR20

Assalamualaikum..

Bila sebut pasal anak mesti terfikir pasal kesihatan mereka dan imunisasi tambahan untuk pertumbuhan yang sihat. Sesetengah ibubapa memaandang remeh tentang hal ini kerana bagi mereka makanan yang dimakan oleh anak-anak mereka sudah cukup berkhasiat. Ini yang selalu pakar pemakanan tekankan sistem imun dan sistem pencernaan yang baik mampu membantu kanak-kanak untuk membesar dengan sihat. Oleh sebab itu Fernleaf CalciYum mengambil inisiatif membantu kanak-kanak membesar secara sihat dengan susu kultur dan yogurt yang berkhasiat.

Fernleaf CalciYum minuman susu kultur yang menyegarkan dan digemari oleh kanak-kanak. Ia sesuai dan sebagai sebahagian daripada sarapan pagi atau snek yang enak, dipenuhi dengan nutrien untuk menyokong kesihatan anak anda dari dalam dan luar.

Manfaat Susu Kultur dan Yogurt Fernleaf CalciYum

Probio DR20 ialah bahan probiotik yang dipatenkan oleh Fernleaf.  Probiotik diketahui menyokong sistem pencernaan yang sihat dan menjaga daya tahan badan yang kuat. Manakala Kalsium & Vitamin D  baik untuk tulang yang kuat. Tidak ketinggalan Bakteria Baik pula untuk fungsi usus yang baik. Oleh itu saya sentiasa memastikan Fernleaf CalciYum ini ada stok setiap masa dirumah saya,

Susu Kultur Fernleaf CalciYum

Susu kultur Fernleaf CalciYum terdapat dalam pek 110ml untuk semua perisa seperti asli, epal, anggur dan oren. Saya sentiasa memastikan anak-anak mengambil susu kultur ini setiap hari atau sebagai snaek sihat untuk sistem imun dan sistem pencernaan mereka.

TEROKAI KEUNIKAN A-FORCE Dalam Susu Kultur Fernleaf CalciYum

Tanpa mengira tempat, sama ada dirumah atau di sekolah anak kita perlukan tubuh yang sihat di luar dan dalam. A-Force dengan Vitamin D dan DR20 probio membantu anak kita menghadapi hari-hari yang mendatang. TUBUH AKTIF Fernleaf CalciYum minuman susu kultur mengandungi kalsium dan vitamin D yang tinggi untuk menyokong pertumbuhan tulang-tulang kuat. CalciYum juga mempunyai Probio DR20. Persekitaran usus yang baik penting untuk penyerapan nutrien. MINDA AKTIF Minuman susu kultur yang enak ini membekalkan nutrien utama untuk menyokong keperluan harian anak kita. Menjaga kesihatan bukan hanya bermaksud yang kita bersedia untuk melakukan yang terbaik tetapi kita juga akan rasa lebih hebat.

4 Perisa Pilihan Utama Susu Kultur Fernleaf Calcium

Bila tanya anak-anak perisa apa yang paling diaorang suka. Ada yang suka epal, ada yang suka oren dan ada juga yang suka semuanya. Tak kira apa perisa pun susu kultur Fernleaf CalciYum mempunyai rasa yang tersendiri untuk memikat hati kanak-kanak untuk menikmatinya.

> Minuman Susu Kultur Asli - Dengan Vitamin D dan DR20 probio minuman susu kultur biasa yang membantu menyokong pertahanan dalaman anak anda. 

> Minuman Susu Kultur Epal - Minuman susu kultur ini bukan sahaja mempunyai rasa hebat, ia juga dipadatkan dengan nutrien khas bagi menjaga pertahanan dalaman si kecil anda – agar mereka bebas meneroka.

> Minuman Susu Kultur Oren - Manjakan lidah anak anda dengan rasa limau yang menarik dengan minuman susu kultur dalam perisa Oren Fernleaf CalciYum. Selain daripada keenakannya, ia mengandungi nutrien-nutrien untuk membantu pertahanan dalaman agar anak -anak dapat terus bermain dan meneroka.

> Minuman Susu Kultur Anggur  - Minuman susu kultur ini dipek di dalam perisa anggur manis dan halus yang kami gemari. Bukan sahaja enak malah juga  ia mengandungi nutrien-nutrien untuk membantu pertahanan dalaman agar anak kita dapat terus bermain dan meneroka dengan bebas

Manfaat Yogurt Fernleaf CalciYum 

Yogurt Fernleaf Calcium mememuhi gaya hidup aktif anak saya dengan snek yang penuh dengan rasa yang lazat setiap hari . Yogurt berkrim ini mengandungi empat nutrien utama termasuk 2x Kalsium untuk menyokong perkembangan tulang yang kuat dan sihat. Manakala 2x Kalsium untuk gigi dan tulang yang kuat. Tidak lupa juga Kultur hidup untuk menyokong sistem pencernaan yang baik. Bekasnya yang comel, teksturnya yang lembut serta rasanya sedap membuatkan anak kita terlupa yang mereka makan itu yogurt. Saya sentiasa membekalkan mereka dengan yogurt ini untuk sistem pencernaan yang baik.

4 Pilihan Perisa Yogurt Fernleaf CalciYum

YOGURT CHOCOBERRY -  Selain daripada rasanya yang hebat, yogurt berkrim ini mempunyai empat nutrien-nutrien utama yang campur untuk menyokong pertumbuhan tulang kuat. 

YOGURT STRAWBERRI ANGGUR -  Perisa Strawberi dan Anggur dalam satu pek, dipenuhi dengan empat nutrien-nutrien penting untuk menyokong pertumbuhan sihat tulangtulang dan otot.

YOGURT STRAWBERRI MANGGA - Selain daripada rasa tropikanya yang lazat, yogurt ini dipenuhi dengan empat nutrien utama untuk menyokong pertumbuhan sihat tulang-tulang dan otot.


YOGURT VANILLA ANGGUR - Kedua-dua perisa mempunyai empat nutrien-nutrien utama untuk menyokong pertumbuhan sihat tulang-tulang dan otot

Diiktiraf Oleh ‘Healthier Choice’ Dari Kementerian Kesihatan

Untuk makluman korang kedua - dua susu kultur dan yogurt Fernleaf CalciYum ini mempunyai logo Healthier Choice dari Kementerian Kesihatan Malaysia kerana ia mempunyai kandungan gula yang rendah. Sebab itulah Fernleaf CalciYum memjadi pilihan ibubapa diluar sana untuk menyokong sistem imun dan sistem pencernaan anak-anak mereka.

Minuman kultur dan yogurt Fernleaf CalciYum adalah snek yang baik untuk anak-anak kita kerana mempunyai nutrisi A-Force. Manakala probiotik DR20 pula baik untuk sistem pencernaan anak kita. Memang tepat pilihan saya memberikan anak-anak Fernleaf CalciYum untuk mereka membesar dengan sihat.

Adakah anda sudah memberikan sistem imun tambahan yang baik untuk anak anda? Jika belum, Fernleaf CalciYum adalah pilihan terbaik kerana nutrisi dan khasiatnya baik untuk pembesaran  dan kesihatan anak kita. Saya pilih Fernleaf CalciYum untuk anak-anak saya.

Untuk maklumat lanjut layari : https://www.calciyum.com.my/

1 comment: