Breaking News

Drama Takdir Yang Tertulis - Episod 3

Hubungan antara Juweta dan Azlan semakin dingin. Juweta mula syak Azlan selama ni ada perempuan lain tanpa pengetahuannya. Juweta mula mencari kepastian tentang Azlan. Sementara Mika mula sedih bila tahu ibubapanya bakal bercerai tak lama nanti. Ruhila cuba menenangkan Mika yang kecewa dengan situasi ibubapanya itu.
Azlan mula risau bila mengetahui Juweta syak dia sebenarnya ada perempuan lain. Walaupun sudah hampir 10 tahun usia perkahwinan mereka, tapi Azlan semakin risau bila Juweta cuba membongkar rahsianya. Sementara itu, Cik Salmah semakin tak sabar bila tahu Azlan bakal bercerai dengan Juweta. Ini adalah peluang keemasan buat Cik Salmah yang selama ini mempunyai perancangan jahat terhadap Juweta.
Juweta yang masih dalam perasaan curiga mula membongkar rahsia Azlan. Sehingga Juweta berjaya mengekori Azlan yang secara senyap-senyap berjumpa dengan perempuan lain. Juweta mula hilang kawalan sehingga berlaku pertengkaran antara mereka. Tanpa pengetahuan Juweta, Azlan sebenarnya sudah merancang sesuatu yang bakal membuatkan Juweta terjatuh.

Pelakon: Nad Zainal, Nazim Othman, Elvina Mohamad, Alvin Chong, Muaz Fitri, Didie Alias, Uchee Fukada, Iman Suhana
 

No comments