Breaking News

I Can See Your Voice Malaysia ( Musim 3) - Minggu 8

Assalamualaikum..

Setiap minggu kalau hari ahad malam isnin Cik Nor dan family akan terpacak depan tv menonton ICSYVMY. Memang tak pernah miss la tiap-tiap minggu. Nak buat macam mana, rancangan ni memang buat kita tak kering gusi melayan kerenah juri tetap dan juri jemputan.

Minggu artis jemputan adalah MK( rapper katanya) Cik Nor tak kenal sangat tapi layan jugak la sebab juri jemputan semua best. Juri jemputan minggu ni ialah Zizan Razak, Ramona Zamzam dan Ben Ladin. Semuanya sporting dah havoc giler. Yang paling best Zizan la siap g duet dengan penyamar yang bersuara sumbang.haha. Tak caya korang boleh tengok sendiri.

Cik Nor sampai kena tegur dengan mak sebab gelak overdose.haha Bagi korang yang tak sempat layan malam tadi ni Cik Nor kongsikan link youtube. Tak perlu nak search kat youtube bagai.hihi


7 comments:

  1. Tak sempat layan pun huhuhu...

    ReplyDelete
  2. ada tgk iklannya.
    tapi... hu hu hu tak tgk.
    asben & anak2 lepas abis berita je, memasing on android box.
    movie time.

    ReplyDelete
  3. Tgok icsyvmy ni memang akan gelak tak hengat la. Haha

    ReplyDelete
  4. suka jgak layan icsyvmy nii... tapi episod2 terbaru ni tak smpat layan lagi...tgk sikit2 je yg mana sempat...hehe

    ReplyDelete
  5. Juri jemputan buat happy hihihi..

    ReplyDelete
  6. MK bosan sket tapi juri semua awesome haha.. lawak2 je diorang kalo Zizan xde pun rasa hambar..

    ReplyDelete