Breaking News

I Can See Your Voice Malaysia (Musim 3) - Minggu 5

Assalamualaikum..

Memang setiap minggu Cik Nor layan I Can Your Voice Malaysia ni dan Cik Nor akan updates kat sini. Manalah tahu kot ada yang terlepas nak menonton, boleh la klik link youtube yang Cik Nor kongsikan. hehe.

Minggu ni artis jemputan ialah Datuk Hattan. Manakala juri jemputan pula Che Ta dan Dato' Seri Aliff Syukri. Part Aliff Syukri tu memang tak best. Cari publisiti murahan jer kerja dia. Awal-awal lagi dia aim peserta no.6, dikatanya peserta tu kg.com la. Adeeii, mulut tak ada insurans betul la Aliff  Syukri.

Bila part Datuk Hattan singkir abam bomba ni, baru dia(Aliff Syukri) tahu suara abam bomba ni lebih sedap dari suara dia. Masa tu baru terkocoh-kocoh nak mintak maaf. Kutuk orang kaw2, entah mintak maaf tu ikhlas ke tidak..huhu

Korang tengok la sendiri, mesti menyampah tengok Alif Syukri tu..huhu


7 comments:

  1. sblm tu sy bc kt website mn tah. admin site tu siap cakap, minggu ni alif syukri jd tetamu jemputan. mesti ramai yg x tgk kn? hahahahah

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam. semoga dipermudahkan segala urusan kita dalam membendung penularan wabak penyakit covid-19. aamiin

    ReplyDelete
  3. Paling tak suka bila ada aliff syukri, hehehe

    jemput join, http://www.ombakbergigi.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

    ReplyDelete
  4. baru sempat tengok minggu 1 je...nanti nak sambung nengok

    ReplyDelete
  5. hahaha part AS je skip laju2 sbb tngk kat utube kan blh skip.. wakakak..

    ReplyDelete
  6. kalau ada kesempatan boleh la tgk nnti....

    ReplyDelete
  7. yang ni kelakar. last last duet dengan si suara sumbang. aduhaiii

    ReplyDelete