Breaking News

I Can See Your Voice Malaysia ( Musim 3 ) - Minggu 4

Assalamualaikum..

Minggu ni lambat sikit updates pasal program ni. Nak buat macam mana empunya blog macam tak ada mood jer nak menulis.haha. Korang faham-faham la, blogger bila mood dah kelaut memang tak dapat nak menolong dah.hihi.

Seperti biasa minggu ni menampilkan atas jemputan cantik iaitu Siti Nordiana dan panel juri jemputan pula ialaha Azad Jazmin dan Nabila Huda. Memang gempak la pentas ICSYVM minggu ni dengan gelagat mereka.

Bagi korang yang tak berkesempatan menonton episod ini. Cik Nor ada kongsikan link youtube untuk korang tonton. Tak perlu nak buka kat youtube bagai. Baik tak Cik Nor.haha


3 comments:

  1. Yg ep 4 tak sempat layan. Esok lusa ingat nak tengok.

    ReplyDelete
  2. Dah tengok tadi kat youtube.. Memang best episod kalini..

    ReplyDelete
  3. kebetulan, episod nana ni aida tgk, ciknor.
    cuma... aida x faham betol la cara nyer.
    just teka ekk?
    anak aida explain, tapi still i cannot go lah dgn program ni.
    lebih tgk keletah retis sesama sendiri.
    azad jasmin tu kelako as usual.

    ReplyDelete