Breaking News

I Can See Your Voice Malaysia (Musim 3) - Minggu 6

Assalamualaikum..

Minggu ni lewat sikit Cik Nor updates pasl program hiburan I Can See Your Voice Malaysia. Bukan apa, otak ni sedikit beku bila kena dok umah dan tak boleh keluar ke mana-mana. Korang mesti banyak benda nak buat bila kena cuti dan dok rumah. Cik Nor sebab dah lama dok rumah memang dah jadi rutin  nak kna masak, basuh baju, kemas rumah dan macam -macam lagi lah.

Minggu artis jemputannya ialah Erra Fazira. Manakala juru jemputan pula Eira Syazira, Kamal Adli dan Ucop (pelakon baru katanya). Memang gempak jugaklah, bila Erra cakap dia dapat baca hati orang. Tup..tup dia salah pilih penyamar sebagai rakan duet di akhir rancangan. Untunglah peserta tu dapat RM3k.

Korang yang mana tak sempat tengok boleh layan kat link youtube yang Cik Nor kongsikan ni. Baik kan Cik Nor.haha. 



Sama-sama kita doakan moga wabak CoVid19 cepat pergi dari Malaysia..aamiin

16 comments:

  1. usah nak pilih mana yang pemnyamar dan penyanyi ni...

    ReplyDelete
  2. Baru tengok sikit intro je. Nanti baru layan.

    ReplyDelete
  3. ray xtau pun bila start ICSYV malaysia ni. tau tau dah musimg ktiga sbb one of my friend pun ade join.

    ReplyDelete
  4. Best menang RM3000 tu. Erra pun kelakar je pilih. Hehe tiap minggu tengok ni

    ReplyDelete
  5. professional gila Erra dan Yusry. bagusla..

    ReplyDelete