Breaking News

Kulit Muka Berseri Seawal 3 Hari Dengan DR Beau Pure Natural Skin Oil

Assalamualaikum...


Masalah kulit muka dengan wanita memang sinonim tak kira peringkat umur. Pendek kata semua mempunyai masalah kulit muka. Betul tak korang? Sama juga macam Cik Nor yang mempunyai masalah pori terbuka, kulit kusam dan lebam bawah mata. Bermacam cara juga Cik Nor guna untuk mengatasi masalah ini tapi semuanya hampa.

Sehingga satu hari Cik Nor ada terbaca testimoni dari pengguna Dr Beau Pure Natural Skin Oil. Cik Nor amat tertarik dan berminat untuk mencubanya. Sebelum Cik Nor bercerita dengan panjang lebar apa kelebihan dan cara menggunakannya, jom kita kenal dulu apa itu Dr Beau Natural Skin Oil.



Dr Beau Pure Natural Skin Oil merupakan Serum Vitamin E yang diperkenalkan sejak penghujung tahun 2015. Sehingga ke hari ini lebih 300, 00 botol telah terjual. Wow, sangatkan produk ini. Selain pengguna dari Malaysia, Dr Beau Pure Natural Skin Oil ini turut dkenali dan digunakan oleh rakyat negara China, Taiwan, Brunei, Thailand, Singapore dan juga Indonesia. Tak sangka penggunanya seantero dunia dah rupanya. Tahniah.

Dr Beau  Pure Natural Skin Oil ini diperbuat dari ekstrak herba-herba semulajadidan dirumus khas di kilang tempatan. Produk keluaran bumiputera ini diyakini halal dan buka berbentuk bahan kimia yang berbahaya. Adunan produk ini berkualiti premiun adalah dari formulasi bioteknologi terkini yang menggunkan teknologipemprosesan penyulingan molekul dan pengekstrakan selamat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia  dan BPFK (NOT170502921K).



Dr Beau Pure Natural Skin Oil Mampu Merawat :

1. Kulit normal dan sensitif
2. Jerawat dan jeragat
3. Lebam bawah mata
4. Kulit berminyak
5. Pori terbuka
6. Kulit kering
7. Kulit kusam
8. Masalah Ekzema
9. Masalah biji kolestrol
10. Bintik hitam

Mesti ada yang tertanya-tanya kandungan Dr Beau Pure Natural Skin Oil ini.

Ekstrak Argan Oil
Argania spinosa

Ekstrak Evening Primrose
Oenothera biennis

Ekstrak Rosehip Oil
Rosa canina

Ekstrak Almond Oil
Prunus dulcis

Ekstrak Wheatgerm Oil
Triticum vulgare



Ekstrak Apricot Kernel Oil
Prunus armeniaca

Cara Menggunakan Dr Beau Pure Natural Skin Oil

1. Cuci bersih wajah korang dengan pencuci muka. Lap bersih muka, oppss jangan lupa..pastikan tangan korang juga bersih. 
2. Tarikh  hujung kapsul
3. Titis hujung ke atas bahagian muka dan sapukan serum vitamin E Dr Beau rata ke seluruh kulit.
4. Tekan-tekan sedikt supaya vitamin cepat meresap ke dalam kulit.
5. Beri perhatian dan sedikit urutan harus dilakukan pada bahagian kulit yang bermasalah seperti bawah mata/parut dan lain-lain.


Jom tengok video cara pakai Dr Beau ini.





  • Testimoni berjaya dengan Dr Beau Pure Natural Skin Oil




Mesti ada yang tertarik nak mencuba macam Cik Nor kan? Apa kata hubungi mereka di sini :

Website : drbeau.com.my
Facebook : drbeau malaysia
Instagram : drbeau_official
Whatsapp : 012-6493639


8 comments:

  1. bahan yang digunakan,sangat berkualiti ni.EPO terutamanya ia bagus untuk kulit.Orang kata,power of segala minyak untuk kecantikan kulit

    ReplyDelete
  2. Wahh makin comel la ciknor lepas ni

    ReplyDelete
  3. Dalam 1 box tu 2 item ke atau asing-asing,cik nor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada 1 item jer fieza. serum vit E jer..hehe

      Delete
  4. Suka bahan asas organik mcm ni, kalau campur pakai dengan produk organik lain pun tak jadi masalah sebab bukan asas kimia yg merbahaya, lagi2 doktor yang founder lagi la rasa berkeyakinan.

    ReplyDelete
  5. agak menarik produk ni sebab titis-titis je
    JanjiKita

    ReplyDelete
  6. meletoppos raya nanti kulit cantik ^^

    ReplyDelete
  7. meletops2 laa cik nor kite nnt di pg raya ;-)

    ReplyDelete