Breaking News

Sabtu Tiba Lagi...

Assalamualaikum


Hari nie rasanya macam entry xbergambar jer.Nak buat macam mana cik empunya blog xtahu nak snap gambar apa dah.Semua yang ada kat bilik cik nor semua tak menarik.Semak mata memandang adalah..haha. Nampak kan cik nor malas nak mengemas.hehe

Nak cerita apa tak tahu lah hari nie.Otak dah blank nie.Dok fikir2 tak idea still tak nak keluar jugak.Tapi tangan still nak menaip.Macam mana tu?Cer korang bagi idea nak buat entry apa nie.Eh..cik nor ko nie biar betul dok tanya idea kat orang tapi entry ko dah publish..Dah tak betul gamaknya cik nor nie.haha

Eh..Korang ingat tak yang entry pasal resepi guna yogurt tu.Ada sesiapa dapat tak email ke-2 dari nuffnang yang menyatakan korang dapat.Paling lewat tahu keputusan dia 19 November 2013.Dah banyak hari berlalu tak dapat pun email dari nuffnang.Sure dah tak dapat kan.Kalau ada mana blogger dapat share lah .Nak tahu jugak macam mana korang boleh terpilih..hehe.Cik nor nak korek rahsia lah tu...:)

Oklah..xmolah dah merapu.Stop dulu lah Ada idea best cik nor share lagi kat sini...babai

34 comments:

  1. Snggh pepg ke blog cik nor..sya rasa ada dpt email ni..tk x prasan sbb tgk sekali imbas je ni..dia suruh buat resipi ke..sya pun x tau..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..yup email yang tu la...hihik

      Delete
  2. Hehee..saya x join yogurt tu.x pandai masak.
    Entry cadangan..bulan terakhir 2013..atau imbas kenangan 2013:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nor pn bkn pandai msk pon..just reka2 sendiri jer..hihi
      thanks bagi cadangan yer atien..:)

      Delete
  3. selamat pagi cik nor..ouh tb ade join tp lupe submit..hehe nk tgk gak pemenang nyee ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat pagi TB...mak aii..blh plk mcm tu..huhu..tu lah pasal..nak thu jgk saper yg menang..:)

      Delete
  4. Hehe cik Nor tak habis pasal yogurt lagi eh? Ekeke. Nad pun nak tau jugakkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sure la..xpuasa hati nie...haha..amboi smpat lagi nak tahu jgk..:)

      Delete
  5. sama lah cik nor bilik saya pon dh macam tongkang pecah... kikiki... happy saturday yerr cik nor ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik...asyik balik kg mana nyempat nak kmas bilik.Cik nor kmas ala kadar jer lieya..haha..selamat hari isnin..)

      Delete
  6. ..x ingt la ade ke x..hehehe..nmpk sy x amek ksh.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..xper..dia cuma pilih 50 org jer..huhu

      Delete
  7. Farah tak sempat nk reka resepi tarikh dh tutup.. hehehe.. hrp2 cik nor terpilih la.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. xterpilih pon farah..xrezeki cik nor kali nie..:)

      Delete
  8. dpt aper yer cik nor.. fiza tak tahu pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..email dari nuffnang pasal nesltle nak sponser klu resepi kita yang berasaskan yogurt terpilih.May b ada tu cuma fiza yang tak perasan kot.hihik

      Delete
  9. Saya taka dapat sebab saya tak pakai iklan nuffnang tu, hehehe...jangan marah

    ReplyDelete
    Replies
    1. knapa xjoin nuffnang helmi...best tau..:)

      Delete
  10. Tak join pun yg nuffnang tu cik nor. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..ye ker?cik nor join tp xterpilih pon..huhu

      Delete
  11. Selamat hari sabtu.. taip entri janji publish

    ReplyDelete
  12. okje lagilah tak dpat sebab tak joi hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..lagi advance pada cik nor..hihik

      Delete
  13. aiza pun sekarang ni blur juga.. hujung tahun ni mood pun dah hujung juga.. cik nor buat la entri pasal masakan popular di kelantan ke.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah xsangka ada geng..hhihik...Wah..bagus jugak cadangan tu...nnt cik nor usahakan..:)thanks aiza bg idea..:)

      Delete
  14. kalau masak memasak ni xberani nak join lagi.. sebab tak pro bab tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..cik nor pon main reka yg sedia ada jer tu..:)

      Delete
  15. IM dapat email suruh buat entry tu tapi tak baca sampai terlepas due datenya -.-

    ReplyDelete