Breaking News

W.W#32


Assalamualaikum

Idea xde mari lagi hari nie.Korang layanlah gambar kat atas tu.Kalau rajin tekalah apa yang ada kat dalam tu.Tapi hadiah xder yer..hihi

56 comments:

  1. waaa..... shopping sakan hujung2 tahun ni kan cik nor.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana der shopping...dapat voucher free dari zalora..:)

      Delete
  2. cik nor shopping online ya? baju ke cik nor?

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...cik nor,

    beli handbeg online ker...agak aje... :)

    mselim3

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. mmg fashion online..tp apa barangnya?..hihik

      Delete
  5. wahhh shopping apa tu...
    ZALORA ni harga dia kdg2 berbaloi jugak kan..
    tapi tak pernah try shopping kat zalora lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..adalah...cer try apa yg ada dalm kotak tu..:)

      Btl tu nory...trylah mana thu terpikat nnt..:)

      Delete
  6. wah! shopiiinggg cik Nor...
    atie teka ye?? msti kasut tu...kan..kan..kan..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn shopping tp dapat free voucher..:)
      salah la atie..:)

      Delete
  7. waaaa...shopping zalora tu.beli kasut ke baju tu ? :) Jom lah shopping kat https://www.facebook.com/KinglBlogshop?ref=hl. Macam macam ada :)

    ReplyDelete
  8. hmm, bahaya soping online ni..xleh stop
    beli jubbah ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik...btl tu kak..xleh nak stop..:)
      eh..btl lah plk tekaan akak..:)

      Delete
  9. beli kasut ke cik nor..beznyeeeeee

    ReplyDelete
  10. ada apa dalam tu c.nor? sweaters kot?hehe

    ReplyDelete
  11. blouse cik nor :) kita dpt voucher rm20 tp burnt sbb overlooked huhuhu

    ReplyDelete
  12. Amboi cik nor shopping yer..nk tahu jugak apa la isi kt dalam kotak tue..hehehe kepocih sungguh! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat free voucher dari zalora farah...nnt cik nor buat entry pasal bnda dalam kotak tu...k..:)

      Delete
  13. cik nor...nak tau jugak apa dalam tu

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. dapat vaoucher dari zalora kak mia..cik nor just bayar shipping jer..:)
      nnt cik nor buat entry pasal nie..:)

      Delete
  15. dah baca komen-komen kat atas.. dah tahu jawapannya jubah..
    tapi man tetap nak teka jugak.. jawapannya ialah sampah (plastik poslaju) cik nor sumbat dalam kotak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..salah..mana der sampahnya..jubah tu la ada kat dalam..msa nor ambik gambar nie..jubah dok dalm tu lagi la..haha

      Delete
  16. Boleh Eraz teka sekarang? Haha.. Sepasang baju kurung biru.. Hehe.. Macam lagu raya pulak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..xadil dah tgk jawapan dia...tu lah pasal dah mcm lagu khairil johari johar plk..:)

      Delete
  17. lmabt sampai.tapi dah tahujawapannya.hihi

    ReplyDelete
  18. alamak.dah terbaca newest entry dulu..jadi tak fair laa kalau jawab kan???hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete