Breaking News

Wordless Wednesday...




Dah nama wordless wednesday.Malas nak menaip hari nie.haha.Tengok jer lah graf pageview cik nor tu..:)

54 comments:

  1. full of ups and down...semoga terus gigih berblogging...^_^

    ReplyDelete
  2. Beshnyewwww cik nor.... ble lah blog nur nk cm gini... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. best...skit jer tu dik..org lain lg tinggi graf dia dr cik nor..InsyaAllah tak lama lagi tu..:)

      Delete
  3. Replies
    1. pacak mcm rambut terpacak ker mek?hihik

      Delete
  4. semoga terus berblogging secara sihat yer cik nor...

    ReplyDelete
  5. Selamat maju jaya dalam dunia blogging! ^_^
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. fuyoooo bukan main rancak graf akak...kita punya ada yg bawah 10 .. T____T huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rancak tu mmg rancak eira tp skit...cik nor nak ribu2..haha...:)

      Delete
  7. pergh..macam gelombang tsunami gitu...

    ReplyDelete
  8. hehe..
    ramai betuil yg malas hari rabu nie..
    ingt shark sorg jer malas :)
    terbaek ler kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..biasalah tu..berblogging ada pasang surutnya...:)

      Delete
  9. Wah cantik graf macam kat Bursa saham hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu kat bursa saham mesti cik nor banyak untungkan?hihik

      Delete
  10. deno datang tambah pageviews ni^^

    ReplyDelete
  11. klo tgk pemerhatian kan cik nor
    kebanyakkn komen dtg ke blog yumida hari rabu
    coz ww kan, x payah baca
    hehe
    isi tabung nuffnang sini-darlie

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum..cik nor,

    blogger hebat, moga cik nor sukses dan ... jgn lupa mselim3 .... k.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      terima kasih...InsyaAllah..aamiin

      Delete
  13. Ada gempa bumi ke.. BBL punya tak tercacak macam tu

    ReplyDelete
  14. trun naik... keep blogging... :)

    terima kasih sudi join segmen saya... :
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

    ReplyDelete
  15. hidup kena ada up and down.. hehehe

    ReplyDelete
  16. moga terus maintain..hihi..good luck cik nor:):)

    ReplyDelete
  17. Ida punya pun sama gak mcm tu cik nor... turun naik... camne orang leh dapat pageview yang ribu riban tu kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..kita punya tak maintain..mcm manalah gamaknya nak maintain kan dia..huhu

      Delete