Breaking News

My BFF Sponser Ini..:)


Assalamualaikum..

Maaf yer semua cik nor lambat updates blog hari nie.nak buat macam mana kerja berlambak dok menunggu.tambah pulak bos ada kat office tak boleh nak layan blog sangat lah.Kan kantoi tak pasal2 tak boleh berblogging buat selamanya..hihik.

Amboi cik nor panjang lak dia membebel.Lain gambar yang dia tepek lain pulak yang dia bebelkan.Bosan kan cik nor nie,,..hihi.Cik nor nak citer yang my bff sponser bateri baru untuk handphone zaman batu cik nor tu.Bateri dia dah kong dan dah kembung.Sebelum dia meletup baik tukar baru.Kebetulan my bff g law yatt dia nak beli monitor pc yang rosak cik nor tumpang sekaki suruh dia beli sekali bateri handphone cik nor.Cik nor tanya harga coz nak bayar tapi dia cakap tak payah lah.Dia belanja.

Apa lagi suka sesangatlah cik nor.Lompat bintang lima ploh kali..melampaulah tu..haha.Thank you very much my bff..lain kali boleh belanja lagi...:)

Stop sini dulu..babai..:)

32 comments:

  1. wah.. untungnya dapat free... hehehe baik kawan cik nor tu...

    ReplyDelete
  2. Orang belanja memanglah akan melompat2 hehe

    ReplyDelete
  3. org belanja memang berganda-ganda keseronokan tu kan.. hehehe

    ReplyDelete
  4. bestnya orang belanja...seronok la Cik Nor..
    *Cik Nor..handphone kita sama ..zaman batu..tp akak punya sony.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best kak..hehe
      *owh..ye ker kak..ada geng rupanya..haha

      Delete
  5. rezeki tu cik nor.. amboi sampai melompat bintang 50 kali tu.. hehe..

    ReplyDelete
  6. wah bestnya ada org tlg sponsor.. hehe :)

    ReplyDelete