Breaking News

W.Wednesday#33


Assalamualaikum

Ini lah pengunjung setia blog cik nor walaupon cik nor tak bw kat blog mereka..Terharu sungguh dengan mereka2 ini.Thanks a lot sebab sudi singgah blog cik nor dihari cik nor cuti...:)




p/s: cik nor sakit gigi hari nie...xder mood..:(

48 comments:

  1. Assalamualaikum..
    Sy isi tabung nuff cik Nor: Darlie

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. uncle singgah jarang2 jer..hihik..uncle ada iklan nuffnang tak?

      Delete
  3. hmm.. mana2 pergi, mesti nampak muka kak mizz aiza.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal..rajin tau aiza nie bw..:)

      Delete
  4. Alah cik nor ni.......sentaplah tu.....hehe

    ReplyDelete
  5. tanpa mereka,siapalah blogger..kann? :)

    ReplyDelete
  6. aiza pun ada juga? hehe.. terima aksih juga sebab cik nor pun sellau singgah blog aiza.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure lah ada..pengunjung setia blog cik nor...sama2 aiza..:)

      Delete
  7. Hehe. Mesti ada punya yang setia datang sini :)

    ReplyDelete
  8. in shaa Allah mesti de pengunjung setia kan kan

    ReplyDelete
  9. dah ec duit tabung normi sony n n darlie

    ReplyDelete
  10. alamak! sally takde..kantoi..hehehe...

    sakit gigi..? kenapa..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..sally curang ngn cik nor..:)

      gigi berlubang la sally..:)

      Delete
  11. telanjur buat entry macam nie saya pun nak ajukan satu soalan...Kenapa kekadang ade yang takde muka eh??kat nuffnang saya pun camtu gak..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..itu kna tanya yang pakar..cik nor pn tak thu jgk lan..mayb diaorang tak ltak gambar kat profile nuffnang.Andaian cik nor lah..kalau ada yang thu tlg btl kan..:)

      Delete
  12. ehehe..glamour tu barisan artis..sakit gigi pasaipa plak tu cik nor?sy pun baru lepas buat rawatan gigi..lega rsenye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..hihik...gigi berlubang la..huhu

      Delete
  13. Tahniah sebab ada peminat sedia...Tahniah juga buat Kak Mizz Aiza tu, dia memang rajin...respek dengan betul dgn dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...good blogger kan dia..:)

      Delete
  14. ader muke fiza la kat situ.. suke2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi suka..thanks yer fiza sudi singgah blog cik nor..:)

      Delete
  15. apasal muka man takde? hahahaha.. man pun cuti macam cik nor jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah..tak glemer kot..haha...cuti apa?

      Delete
  16. Assalammualaikum..cik nor,

    xder ker..hehehe .. cuti hujung tahun...

    mselim3

    pls: cuti hujung tahun rehat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim
      xder la..hihik...cuti sempena keputeraan al-sultan kelantan..:)

      p/s:cuti bnyak tp tak thu nak g mana..hihik

      Delete
  17. cik nor kan mesra...mesti ramai yang ingat cik nor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesralah sgt..haha..moga2 mcm tu lah anak mommy..:)

      Delete
  18. macam kenal je logo hujung sekali tu..hu3

    ReplyDelete
  19. ada blogger adalah readersnya kan... :D

    ReplyDelete
  20. yeay, nampak diri sendiri. haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks aisya sudi singgah blog cik nor..:)

      Delete