KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, May 16, 2011

SeMaLam yG PenaT

Assalamualaikum......
Inilah rutin harian aku klu tak benda nak buat or malas nak buat kerja.Updates blog jerlah kerja aku...samada org nak baca ker tak terpulanglah.Hari nie nak citer yang smalam punya coz semalam punya citer tak sempat nak updates coz pnat sagt.Semalam...pg2 g ofis consultant...aper lagi kna kmas ofis dialah...igt skit jer tak kmas rupanya banyak...Aduss penat dah satu stage kat ctu.Ermm...hampir 2 jam gak dok kt ofis consultant....balik ofis tgk bos dah masuk...apa lagi gumbira n riang bkn kepalanglah sebb bos bawak gaji...Alhamdulillah....dapt gaji dah....walaupon lwt.

 Inilah muffin raisin tu!!
  Nie pula muffins coklat....:)
 Masa tgh wat kerja bos mtk highlight...aku cakap tak der dok ngn engineer aku.Aduss...bos srh aku g kedai alattulis beli highligt  n alattulis.Aku iyerkan ajer....huhu.After lunch break aku g servis motor....hampir 1jam gak dok kat kdai motor tu.Siap servis motor trus g kdai alat tulis kat Gong Badak.Ermm...g beli highlight n pen lah....masa nak park motor nampak majalah mingguan wnita baru..Mula2 tu g tgk2 gak cover saper.Fikir punya fikir....lain kali jer lah beli...Jimat kos.haha.Tiba2 lalu dpn kdai kek...tiba2 jer perut rasa nak mkn kek...tgk2 punya tgk terus berkenan kat muffins.Igt murah harga dia leh tahan jgklah RM1.60 satu.Aku sapu 4 biji muffins.2 coklat n 2 raisin.Nasib sedap klu tak sedap mampus aku tak beli sampai bla2.Td ckap nak jimat kos tp bla dah nampak muffins tak derlah nak jimatnyer.4 biji skali sapu...haha.Excited sgt balik ofis sbb dah dpt muffins.hihik.sampai ofis check balik lah highlight yg aku beli td, satu kuning n satu pink.Aduh...mlasahlah plk yg warna kuning rosak n expired dah.Terpaksa kna kuar balik g tukar.Klu tak tukar trus nnt takut tak blh tkar plk bila g keesokannyer.Dah jd dua kali kerja...tak tgk sgt dulu sblm beli.Ermm...penat jgn ckaplah...tahap nak pengsan.Hanya Allah yg thu.Moral of the story lain kali check dulu klu nak beli aper2 barang.Kan dah rugi masa dan tenaga.huhuk.

2 comments:

  1. tetiba teringin plak. hihi

    jom semak link peserta ;)
    trima kasih ye sudi join GA ciksu ni ;)

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/senarai-peserta-qr-minigiveaway-kedua.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...