KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, May 2, 2011

jom lyn lagu nie....:)

Lagu nie mengingtkan aku kenangan masa kitaorng g picnic kat pantai melawi tempoh hari.Begini citernyer ...kisah nie berlaku ketika hari kedua kami kat sana.Ader sepasang kekasih tiba2 heading dpn kami punya chalet.Mula2 sampai pantai yng si awek dok kat atas motor while si balak dok kat atas tunggul ...mula2 tu jauh lagi dok.Kami mula2 tak peduli sgt just ngutuk2 gtu jer..(tak baik kan kami mengata org lak...haha)Entah sapa yg perasaan n bagi idea srh mainkan lagu yg kat atas nie...ohh...baru aku igt ini adik aku punya idea....Anak buah aku aper lagi siap g upload lagu tu dalm dia punya laptop msuk pendrive the g pasang kuat2 kat dia punya kete.Aku tak dapt nak tgk reaksi couple tu masa anak buah aku pasang lagu tu....coz masa tu aku g melabur amanah saham(sakit perut...haha)Kluar2 lgu tu dah habis pon...and then aku tgk couple tersebut dah dok jauh2.Wah...hebat jgk penangan lagu nie....haha....Lama gak couple tu dok dating dpn chalet kami....alamak diorng dok mkin rapat....igt nak pasang skali lagi lgu tu...tp kakak aku n mak aku dah ader....diorang tak bagi kami kacau couple tu lagi...alamak potong stim tol lah.....so...kami diamkan jerlah....Tp anak buah aku mainkan jgk skali lagi lagu tu....starting ngn lagu lain dulu....tak bagi nampak sgt kami tju lagu tu kat diorg tp sayang blum smpat lagu tu dmainkan diorang dah blah dulu...hahaha.Pesanan kami klu nak dating tu jgn lah dpan2 kami....kan dah kna ....Wat couple tu jgn tunggu lama2...tak elok...klu dah berkenan terus jer masuk meminang yer....hehe.....

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...