KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, May 23, 2011

SEgAR DaRi LaDaNg

 Pucuk ubi sarawak, bunga kantan, peria n timun....cili ader gak tp lupa nak mskkan dlm pic nie.hehe
KLu yg ader fb aku gambar nie dah ader kat fb......ahaks

Minggu lps balik kg...sbb dah 2 minggu tak balik.Bkn aper...dah dapt gaji nak kna hulur2lah skit kat mak walaupon tak bnyak.Orang kata gaji kita jgn lupa bgi kat walaupon skit.sbb berkat.Kira aku nie nak mengmbil keberkatanlah.heheAku balik bkn lama pon 1 1/2hr jer.hehe.Balik tgh mak ayah chat ker tak....asyik tel jer tak best gak..tgk face to face bru lah rasa puas.Tak gtu kawan2?Walaupon kejap bnyak benda aku wat dalam masa tu.Tgk gambar kat ats tu lah...aper benda yg aku buat.G masuk kebun mak n ayah past tu kutip aper yg ptt n bawak ke terengganu.Kn dah save skit duit aku tak pyah beli syur utk sminggu.haha.Habis dah ayah bagi green light.....ayah ckp bawaklah....bukan kna bayar pon nak bawak bnyak2.Aku aper lagi kutip lah smua sayur yg berkenan kat mta aku.hehe...tak blh bwak bnyak coz naik bas....ssh nak naik trn bas.faham2 jerlah.....hehe.oklah aku dah chow dulu....tak der idealah nak tulis....ader citer lain aku post lagi k....babai

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...