KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, November 19, 2013

Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je



Bicara Mak Dara







Assalamualaikum

Oleh kerana cik blog tak der idea nak updates apa hari nie.So, cik blog join lah segmen mak dara nie.Sori la mak dara tak tepek gambar sendiri.Gambar sendiri tak berapa nak cantik dan tak berapa nak comel so jumpa lah gambar cucu cik nor.Macam cantik jer kan mata dia..hihik..Harap bertuah n direview oleh mak dara la..hihik

44 comments:

  1. selamat bersegmen cik nor, farah datang dari segmen yang sama...

    http://www.bubblynotes.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  2. meme comey la mata dia Cik Nor..selamat bersegmen Cik Nor..akak pun semalam ingat nak join jugak..tp tak join2 lagi..tengok la kalau rajin..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..jgn lupa join yer kak..:)

      Delete
  3. alolooo,omeiinyee..heee..selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  4. amboi..besarnya mata die :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  5. alahai comelnya..nak je cubit pipi tu. BBL pun join. datang singgah blogwalking..

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  6. aiza dari segmen yang sama.. semoga berjaya cik nor.. :D

    ReplyDelete
  7. hi..singgah dr segmen yg same... :)

    http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  8. salam cik nor..

    hehe comel3! ^,^
    gud luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..cik yaya

      terima kasih..:)

      Delete
  9. comel. hehe.. selamat bersegmen. :D

    ReplyDelete
  10. Memang comel cik nor bulat mata dia

    ReplyDelete
  11. Memang comel..selamat bersegmen Nor..

    ReplyDelete
  12. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  13. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  14. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  15. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  17. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...