KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, July 23, 2013

Kenapa Dengan Aku???

Assalamualaikum

Hari nie kerja aku membelek blog orang jer.Nak tulis entry baru macm tak der mood jer.Mood aku dah ke laut gamaknya.Susah tau nak menulis entry kalau tanpa gambar.Perghh...ayat macam blogger paling hebat.Padahal dalam kepala otak ko tu tak der apa nak menulis.Macam lagu Najwa Latif tu kosong..kosong...kosong.(tak layan sangat lagu tu) just bagi contoh jer...hehe

Hari ni aku berjalan2 kat blog orang.Aku boleh pulak fikir.Apasal lah korang banyak sangat idea nak menulis.masing2 ada jer benda yang nak updates,Dah tu panjang berjela pulak tu menulisya.Jeles tau cik nor.Cik nor nak buat satu entry pun payah.Kalau ada blogger yang agak2 terlebih idea tu boleh la share kat cik nor sikit mana tahu idea tu boleh guna untuk cik nor buat entry baru...Ayat paling tak logik kan.Idea mana boleh share...Kalau share nak samalah pulak entry nya...Memang dah biol gamaknya cik nor...haha

Semalan dapat kad raya dari blogger Shida.Tak sempat nak snap pic dia lagi.Esok InsyaAllah..cik nor buat entry pasal kad raya tu.Mohon korang jangan jeles yer..haha.Apa la cik nor ni mcm lah ko sorang yang dapat kad raya.Orang lain lagi gempak dapat kad raya dari ko cik nor...perasan jer lebih ko nie cik nor..:)

Dah habis seisi merapu untuk hari nie.Mana tak merapunya idea tak mari la.Mana idea hilang pon tak tahu lah.Cik nor rasa dia tidur sebab penat berpuasa..haha

Babai..:)

40 comments:

  1. Ekeke...boleh plak mood menulis tido eyh.Sabo je la cik nor ni.Sha pon kadang2 kering idea.Maybe cik nor boleh share ape2 yg menarik dr perkongsian email ke.Sha buat cmtu gak kadang2.Ngee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..habis tu dia g mana...tak boleh nak menulis nie sha...haha..Sha share la pasal hantaran sha plk.Gubahan tu sha buat sendiri ker?cantik tau...:)

      Delete
  2. idea tu tak boleh dipaksa cik nor, In Shaa Allah, nanti datanglah tu...farah faham apa yang cik nor rasa... sebab setiap seorang blogger mesti mengalami penyakit yang sama...ekekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...thanks farah kerana memahami hati cik nor...mmg tak thu nak tlis apa..jadi kat atas tu jer yang mampu cik nor luahkan...:)

      Delete
  3. aiza pun sama juga cik nor, selalu kekeringan idea.. hehe.. masa tengah ada idea cepat-cepat aiza draf entri.. kadang kala entri yang aiza draf tu aiza guna untuk buat auto publish jika tiba-tiba aiza tak dapat online atau balik kampung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..bagusnya aiza..siap draf tu..cik nor..harap maafla..tulis jer apa yang ada kat dalm kpala nie..haha

      Delete
  4. kekadang penyakit tu pun terkena pada kakak jugak cik nor..bila terlalu difikir sangat tentang entry tu pun tak boleh jugak..ilham datang degan sendirinya tanpa dipaksa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ye ker kak?setuju dengan pndapat akak...:)

      idea kna dtg sendiri tanpa prlu dpaksa..:)

      Delete
  5. he3..citer la psal kenangan2 dlu :D sy kalau xde idea..mmg join segmen jelh..kdg2 bila idea ada..xpndai pula nk mgarang ayat..last2 ringkaskn jelh =) entri kalau pnjg2 tkot xde org nk bca pula..kecuali bergambar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nnt nak flash back balik klu igt la...samalah..tapi tgk segmen mcm tak best jer...haha...cik nor karang ayat merapu blh la..:)

      Delete
  6. Lia lagilah tak de idea nak update..... hehehe

    ReplyDelete
  7. salam ramadhan # 14
    haha..dalam duk xde idea..siap jgk satu entri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadan kembali...
      haha..ye tak yer gaks...hihik

      Delete
  8. hahaha...sambil merapu pun dah jadi satu entry..ohoii hoi ~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tu lah pasal sally..tp entry merapu..:)

      Delete
  9. akak pun selalu x der idea..tu yg slalu lambat je N3 kluar..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak lambat jer tp bila dah keluar panjang berjela...haha

      Delete
  10. ehehe xde idea ker?bkn entri ni pun satu idea juga ker? :p tak gitu cik Nor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...lbh kurang mcm tu lah en.harith..haha

      Delete
  11. sama2,kadang-kadang tengah berjalan pun boleh pk apa nak tulis dalam blog.tak de idea.heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal mirza...tgh jalan ada lak idea..bla sampai depan pc smuanya hilang..haha

      Delete
  12. Itu perkara biasa, cik Nor. Arol pun selalu takde idea nak post entri apa. Lebih suka baca entri kawan-kawan. Time idea tengah banyak, cik Nor simpan dalam draft dulu. Nanti boleh publish time otak kosong. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?samalah kita..:)
      haha..bla idea ada tak thulah...InsyaAllah akan cuba buat macm arol sarankan...:)
      thanks ya..:)

      Delete
  13. Assalammualaikum,,,cik nor,

    memang kekadng idea xder... pening kepala,

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      mselim idea bnyak..singgah blog dia ada jer entry baru..:)

      Delete
  14. Wah, tahniahla dapat kad raya.

    Saya pun kadang-kadang tak ada idea nak menulis. Tu yang lambat terbitkan entri baru tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)

      tu lah pasal..kering idea..huhu

      Delete
  15. idea merajuk dgn cik nor agaknya. tak kejut sahur. haha. tu yg tido je memanjang tu.

    ReplyDelete
  16. cik nor, mama pun sama gak lebih kurang... hihi. tetiba blur!, ada masa rajin mengupdate, ada masa ke laut gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh...ada geng lah cik nor rupanya..hihik

      Delete
  17. Betul tu Cik Nor... Okje pun mcm dah kehabisan idea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak thu nak updates apa kan akak..huhu

      Delete
  18. betol kan..sebab tu la michelle asyik tinggalkan blog.
    sian dia. hehe..
    sabo jela :/

    ReplyDelete
  19. samalah kita cik nor....susah sgt nak cari idea kadang2 tu...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kita serupa..pening jap klu tak der idea..huhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...