Breaking News

Invitation to Nuffnang Premiere Screening of The Smurfs 2

Dear Nuffnanger,
You are cordially invited to the Nuffnang Premiere Screening of The Smurfs 2 on:

Date: 5th August 2013 (Monday)
Time: 9:00PM
Venue: TGV, One Utama
TWO (2) tickets have been reserved under your name and email address at this point. Kindly fill in your details at this page (http://blog.nuffnang.com.my/nnpscreening-thesmurfs2/) to confirm your attendance by 12:00PM, 2nd August 2013 (Friday). Please DO NOT reply to this email. Failure to confirm your attendance within the stipulated time will result in your tickets being revoked and passed to other bloggers.

A ticket collection counter will be opened from 8.15PM to 9.00PM at the cinema lobby. Latecomers will not be entertained. Do take note that seats will be numbered and given out from the back to the front of the hall on a first come first serve basis. We look forward to have you at the screening! :)

That'll be all from us.

Cheers!
Sandra YamIntern, Community
Nuffnang Sdn Bhd

p/s: Bagi tiket wayang kat cik nor dekat2 nak raya.Memang tak pergi lah jawabnya...huhu..Nak bagi kat orang lain sememangnya tak boleh.Hanya mampu membaca email nie..hehe

36 comments:

  1. Bestnya cik nor..rugi tue kalau tak p.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg rugi..tp dah nak raya n kerja mana blh cuti..huhu

      Delete
  2. hahaha..sally tgh cuba dapatkan tiket drpd 8share ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?yg nie cik nor dapat dr nuffnang..:)

      Delete
  3. ada gak dapat tapi kan nak raya......huhu

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. kalau blh tukar nama cik nor bg dah kat org lain..huhu

      Delete
  5. wahhhh bestnye...kalau boleh tukar nama senang kan...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal, sah tiket nie akak letak nama eira..hihik

      Delete
  6. Rugi jugak kan kalau tak dapat pergi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kak..dah nak raya mcm mana nak g..huhu

      Delete
  7. Replies
    1. terima kasih..tp xblh pergi la aiza..dah nak raya..huhu

      Delete
  8. apalah nuffnang nih..yang tak boleh pergi dia bagi.. man nih yang nak pergi dia tak bagi pun.. hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...klu tiket tu blh tukar nama..cik nor dah bg kat man dah..tp nak buat mcm mana xblh..harap maaf yer man..hihik

      Delete
  9. Bestnya ! Rugi tak dapat pergi kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal atul...dah dekat sgt nak raya..huhu

      Delete
  10. salam..
    wah untungla..bleh tgok..
    yaya pon nk g tgok nti..heee *sbb da tgok yg 1st.msti tgok yg 2 plak..hehe*

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      tak blh tgk cik yaya..dah nak raya sgt2 tu,,huhu
      kalau cik nor blh tkar nama cik nor dah bagi kat cik yaya..:)

      Delete
  11. he3..best 2 =) kalau sy pn xpergi juga..he3 fokus kt raya jelah

    ReplyDelete
  12. bestnya suh nuffnnag ganti duit raya la hehe

    ReplyDelete
  13. bkn semua org dapat...sayangnya masa tak sesuai,kan...

    IKEA utk tuan rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu kak...masa yg tak sesuai..huhu

      thanks..:)

      Delete
  14. Jadiklah cik Nor dapat baca pun hehe

    ReplyDelete
  15. wah! best nya cik Nor dapat jemputan tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best tp xblh pergi.masa yg tak sesuai..huhu

      Delete
  16. dulu selalu jgak dpt tiket dr nuffnang. skrg dh takde masa jugak nk join. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..ye ker?cik nor first time dapat.tp xleh pergi.huhu

      Delete
  17. syok kan kalo boleh pergi. tp nk buat camana jauh kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal jaa...hnaya mampu post kat blog jer..huhu

      Delete